Kategoriler
Proje Haberleri

Oryapark Residence projesinde son daireler satışta

Oryapark Residence projesinde kalan son daireler için son fırsat sunuluyor. Sınırlı sayıdaki 197 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelere özel faiz imkanı ve 120 aya varan vade seçeneği sunuluyor. Hemen teslim, hemen tapu fırsatı ile satışa sunulan projedeki daireler Oryapark Residence İstanbul projesinde alıcılarını bekliyor. Oryataş İnşaat tarafından İstanbul İli, Ümraniye ilçesinde hayata geçirilen projede toplam 526 adet bağımsız bölüm yer alıyor.

Proje içerisinde 5 yıldızlı Crowne Plaza Hotel, 27 katlı ofis, 36 katlı iki residence kule ve alışveriş caddesi yer alıyor.  Oryapark İstanbul projesi çevre bağlantı yolları ve ana arterlerinin kesişme noktasında yer almakta olup her üç köprüye de yakın bir alanda konumlanmış durumda. Oryapark Residence projesinde daikin, siemens, shücco, schindler , linea decor, grohe , vitra , franke , artemis villorey&boch gibi bir çok özel markalar kullanılmıştır.

Projede daire özellikleri neler?

Proje 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olmak üzere toplam dört farklı rezidans daire seçeneklerinden meydana geliyor. Oryapark Residence projesinde daire büyüklükleri ise 82 metrekare ile 238 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan 1+1 tip daireler brüt 82 ve 92 metrekare olarak tasarlandı. 2+1 tip daireler brüt 156 ve 138 metrekare olarak tasarlandı. 3+1 tip daireler brüt 172 ve 196 metrekare olarak tasarlandı. Projede yer alan 4+1 tip daireler ise brüt 238 metrekare olarak tasarlandı.

Oryapark Residence fiyatları ne kadar?

Projede yer alan 1+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 550 bin TL’den başlıyor. Projedeki 2+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 200 bin TL’den başlıyor. 3+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 400 bin TL’den başlıyor. 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 3 milyon 400 bin TL’den başlıyor.

Projede sosyal alanlar neler?

Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, yürüyüş parkurları, çok amaçlı spor sahası, çocuk oyun parkları, club house gibi birçok sosyal alan yer alıyor. Projeden daire sahibi olanlar Crowne Plaza Hotel’deki housekeeping ve catering hizmetlerini indirimli olarak alabileceksiniz.

Oryapark İstanbul projesi Ataşehir Finans Merkezi’ne 9 km, FSM Köprüsü’ne 12 km, TEM bağlantı yoluna 500 metre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 28 km, Atatürk Havalimanı’na 34 km mesafede yer alıyor. Proje bir çok banka ve banka ve kurumlara yakın bir konumda yer alıyor. Proje ayrıca Üsküdar Çekmeköy metro hattı, Yamanevler Durağı ve yeni açılacak olan Ümraniye Bostancı metro hattına da yürüme mesafesinde yer alıyor.

Tel: 0216 632 88 38

Exit mobile version