Kategoriler
Emlak Haberleri Toki Haberleri

Osmancık 3.Etap projesinde teslim tarihi 11 Ocak’ta başlıyor

Osmancık 3.Etap konutlarının çalışmalarını bitiren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), anahtar teslimleri yapmaya hazır. Teslim sürecine ilişkin detayları veren AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Şerif Okudan, TOKİ tarafından gerçekleştirilen projenin Şenyurt Mahallesi’nde yer aldığını söyledi. Burada 3.Etap olarak yükselen konutlar için ilk teslim tarihi 11 Ocak 2021’dir.

Osmancık 3.Etap kullanıma hazır

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), projelerini Türkiye genelinde arttırmaya devam ediyor. Çorum’un Osmancık ilçesinde gerçekleştirilen konut projesinin bir diğer etabı olarak kullanıma hazırlanan 3.Etap, 11 Ocak 2021’de hak sahiplerine teslim edilecek. AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Şerif Okudan tarafından yapılan açıklamada; Şenyurt Mahallesi’nde tamamlanan konutlar, halkın yoğun talepleri ve soruları üzerine Esentepe-Şenyurt TOKİ Konutlarının teslim edilmediği konuşmalarına karşılık verildi. Burada AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya’nın devreye girdiğini söyleyen Okudan, desteklerin neticesinde TOKİ Başkanı ile sürdürülen irtibat; Esentepe-Şenyurt TOKİ Konutlarının 11 Ocak 2021 tarihinden itibaren hak sahiplerine teslim edilecek müjdesiyle son buldu.

Hak sahipleri canlı yayında belirlendi

Salgın hastalık dönemi boyunca Türkiye’de arttırılan tedbirler nedeniyle canlı yayınlara ağırlık veren TOKİ, projelerinin neredeyse tamamında hak sahiplerini bu yöntem ile belirledi. 3.Etap için aynı yönteme başvuran yetkililer, hak sahiplerinin ismini Ankara 15’nci noterliğinin huzurunda Ağustos 2020’de canlı yayınla açıkladı. Yatay mimari özelliklerinin bulundurulduğu yeni yaşam alanı, 50 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi kapsamında gerçekleştirilmiştir. Osmancık Esentepe Şenyurt 3.Etap olarak bildirilen 218 konut, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşmaktadır. 118 adedin 2+1 olduğu, 100 adedin ise 3+1 olduğu proje alanında heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Yapıların bodrum katlarına mescit, sığınak ve kapıcı dairesi planlayan TOKİ, fore kazık sistemi kullanarak depreme dayanıklı bir projeyi ortaya koydu.

İhalelere göz atmak için tıklayınız.