Kategoriler
Proje Haberleri

Osmanlı Konakları Bolu nerede

İnyapı GYG inşaat firmasının imzası ile Osmanlı Konakları Bolu projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Bolu ilinde yükseliyor.

Modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkat çeken proje dört bloktan meydana geliyor. Bahsi geçen bloklar konut bloğu olarak hayata geçiriliyor. Yalnızca blokların zemin katı cadde mağazalarına, dükkanlara ayrılmış durumda. Böylece, bahsi geçen proje bölgedeki daire ve ticari konut ihtiyacına yanıt verecek şekilde inşa ediliyor.

Üçer katlı bloklardan meydana gelen proje bünyesinde 20 adet satılık konut barındırıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin kaba inşaatı tamamlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede?

Lokasyonu itibariyle dikkat çeken projede yer alan konutlar Bolu ilinde hayata geçiriliyor demiştik. Osmanlı Konakları Bolu projesindeki konutlar, Borazanlar Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Bulvarı, 408. sokak’ta konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar iki farklı plandan meydana geliyor. Bahsi geçen konutların daire tipleri de aynı şekilde iki farklı seçenekten oluşuyor. Osmanlı Konakları Bolu projesinde yer alan konutlar 3+1 ve 3+2 olarak yaşama kazandırılıyor. Projede yer alan 3+1 konutların büyüklükleri 160 metrekare olarak belirlenmiş durumda. Bahsi geçen konutlardan 3+2 daire tipindekiler 230 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde tasarlanmış vaziyette.

Osmanlı Konakları Bolu projesindeki konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların brüt metrekare fiyatları 3+1 konutlarda 3 bin 281 TL’den başlıyor. Bahsi geçen konutlardan 3+2 daire tipinde olanların brüt metrekare fiyatları ise 3 bin 261 bin TL olarak belirlenmiş durumda. Osmanlı Konakları Bolu projesinde yer alan 3+1 konutların fiyatları 525 bin TL’den başlıyor. Projede bulunan 3+2 konutların fiyatları ise 750 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutların 2019 yılı içerisinde tamamlanması ve çalışmalarının tamamlanmasının ardından da alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 538 512 50 43