Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Otto Kağıthane 36 ay kira desteği ile satışta

İstanbul Avrupa Yakası, Kağıthane İlçesi’nde hayata geçirilen Otto Kağıthane projesi teminatlı hemen tapu taahhütlü satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Bahsi geçen konut projesi Perma İnşaat ve Caspian Yapı firmaları ortaklığı tarafından yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızı ile devam edilen projenin 2021 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje tek bloktan meydana geliyor.

4 bin 400 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen projede mağazalar, hazır ofisler, otel konseptinde daireler ve condo sistemi butik konaklama alanları yer alıyor.

Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra ticari üniteler de yer almaktadır. Böylece bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da cevap verecek şekilde inşa ediliyor. Proje 28 bin 800 metrekare toplam inşaat alanına sahip. 17 katlı tek bloktan meydana gelen Otto Kağıthane projesi bünyesinde toplam 228 adet daire yer alıyor. Projede 228 daire dışında ayrıca 37 adet ofis yer alıyor.

Projede yer alan dairelerin özellikleri nelerdir?

Otto Kağıthane projesinde yer alan daireler iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki dairelerin büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde tasarlanmış durumda. Projede yer alan daireler 1+1 ve 2+1 olarak projelendirilmiş durumda.

Projede yer alan 1+1 tip dairelerin büyüklükleri 55 ile 67 metrekare olarak tasarlandı. 2+1 tip dairelerin alanları ise 95  ile 102 metrekare olarak tasarlandı. Projenin 17. katında spor salonu ve seyir terası yer alıyor.

Otto Kağıthane fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları daire tipleri, daire büyüklükleri, konumu, cephesine göre değişiklik gösteriyor. Otto Kağıthane projesindeki 1+1 dairelerin fiyatları 580 bin TL ile 760 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Projede yer alan 2+1 tip daireler ise 950 bin TL ile 1 milyon 100 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Proje teminatlı hemen tapu taahhütlü satış yöntemi satışa sunuluyor. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin yer verildiği projede 36 ay kira desteği de bulunuyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Otto Kağıthane projesinde yer alan daireler merkezi lokasyonda olması nedeniyle itibariyle de ilgi görüyor. Söz konusu olan projeyi hayata geçiren firmanın ofis adresi Merkez Mahallesi, Ayazma Caddesi, No: 37 Kat: 8 No: 145 Papirüs Plaza Kağıthane / İstanbul olarak belirtiliyor. Proje yeni hava alanı güzergahı üzerinde, Kağıthane, Büyükdere Caddesi üzerinde yer alan bir çok Alışveriş merkezine sadece birkaç dakika mesafede yer alıyor.

Proje ne zaman teslim edilecek?

İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği bahsi geçen konut projesinin 2021 yılı Mayıs ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Tel: 444 88 05