Kategoriler
Proje Haberleri

Ourland Urla ön talep topluyor

Konut projesi Bod Yapı İnşaat firması tarafından İzmir ili, Urla ilçesi, İçmeler mahallesinde hayata geçirilmektedir. Ourland Urla projesinde villaların satışları lansman fiyatlarıyla devam etmektedir. Projede villaların satışları proje yönetimi tarafından satışa sunuluyor. Ayrıca villalar ev kredisine uygundur. Ourland Urla fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Proje tek katlı villalardan meydana gelmektedir. Bu villalar tek tip villa seçeneklerine sahiptir. Villalar 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca 4+1 tip villalar brüt 200 metrekare alana sahiptir. Doğa ile iç içe olan site içerisinde açık yüzme havuzu yer almaktadır.

Proje henüz tanıtım aşamasında olup daireler lansmana özel fırsatlarla satışa sunulmaktadır. Site içerisinde açık ve kapalı otopark, güvenlik ve depo alanları gibi donatılara yer verilmesi planlanmaktadır. Ayrıca daireler de ısı pompası ile ısıtılacaktır.

Ourland Urla fiyat listesi

Projede yer alan villaların fiyatları lansmana özele fırsatlarla sunulmaktadır. Konut projesinde yer alan satılık villalara 8 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Ayrıca villalar lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Proje Urla, İçmeler Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafede yer almaktadır

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0232 761 00 07 ve 0544 355 70 35 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…