Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Ova Kule projesinde 0,79 faiz fırsatı

Çevre yoluna yakın bir konumda yükselen Ova Kule projesi, şehir hastanesine ve alışveriş merkezlerine kısa bir mesafede bulunuyor.

Ankara’da inşa edilen proje, 27 katlı bir binanın içerisindeki 94 adet daireyi barındırıyor.

İpektaş İnşaat şirketi tarafından Başkent’te yaşama geçirilen proje, 8 bin 965 metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde yükseliyor. İndirim ve düşük vade fırsatlarıyla alıcılarını bekleyen projede, sadece 4+1 tipindeki daireler mevcutken projenin 2020 yılının Şubat ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Projedeki sosyal donatılar nelerdir?

Kapalı otoparkı da içine alan Ova Kule projesinde futbol sahası, basketbol sahası, sauna, spor salonu, tenis kortu bulunuyor.

Projedeki konut özellikleri nelerdir?

Ovacık Mahallesi’nde inşa edilen Ova Kule konut projesinde, 4+1 tipindeki dairelerin içinde ebeveyn banyosu ve giyinme odası mevcutken bu dairelerde 12,73 metrekare genişliğinde iki adet çocuk odası, çocuk banyosu; biri 18,14 metrekare genişliğinde üç adet balkon bulunuyor.

Keçiören üzerinde bulunan projede sadece 200 metrekare genişliğindeki 4+1 tipindeki daireler satılık durumda.

Projede sunulan fiyatlar nelerdir?

Projedeki 27 katlı bir bina üzerinde bulunan 4+1 tipindeki konutların fiyatı 920 bin lira ile 1 milyon 170 bin lira arasında değişiyor.

Ova Kule projesindeki ödeme seçenekleri nelerdir?

Ova Kule projesinden konut satın alımında yüzde 0,79 vade oranı ile 180 aya varan taksit imkânları sunuluyor. Projede, ayrıca, yüzde 20 oranına varan indirim olanağı sağlanıyor.

Proje nerede bulunuyor?

Başkent Ankara’nın Ovacık semtindeki Hatıra ormanlarının yakınında yükselen proje; Ankara Çevre Yolu’na 800 metre, Kızılay’a 12 kilometre, Ulus ve İvedik’ 8 kilometre, Ostim’e 9 kilometre, Etlik Şehir Hastanesine 6,7 kilometre, Forum AVM’ye 800 metre, Antares AVM’ye ise 6,2 kilometrelik uzaklıkta bulunuyor.

Eğitim ve öğretim kurumları ise projedeki konutlara yürüme mesafesinde bulunuyor.

Proje; Ovacık Mahallesi, 663. Cadde No: 27, Ovacık – Keçiören / ANKARA açık adresinde inşa edilirken aşağıdaki telefon numarasını tuşlayarak proje hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz:

0 312 378 80 60