Kategoriler
Proje Haberleri

Ovaakça Doğa Evleri projesinde birçok konut seçeneği mevcut

Ovaakça Doğa Evleri adlı konut projesi toplamda 54 daireden meydana gelmektedir. Bu daireler arasında 2 + 1, 3 + 1 ve 4 + 1 odalı seçenekler mevcuttur. Doğa Evleri Sitesi içinde yükselen söz konusu daireler, büyüklük ölçülerine ve oda sayılarına göre şu şekilde sıralanır:

  • 2 + 1 Odaya sahip daireler:

Brüt 90 metrekare – Net 80 metrekare

  • 3 + 1 Odaya sahip daireler

Brüt 130 metrekare – Net 120 metrekare / Brüt 135 metrekare – Net 125 metrekare / Brüt 150 metrekare – Net 135 metrekare

  • 4 + 1 Odaya sahip daireler

Brüt 250 metrekare – Net 235 metrekare

Görüldüğü gibi projenin sunduğu seçenekler oldukça fazladır. Bununla birlikte dairelerin banyo sayıları, sahip oldukları oda sayısı ile ilişkili olarak değişir. Örneğin 2 + 1 türündeki daireler tek banyoya sahip olurken; 3 + 1 türündeki daireler çift banyoya ve 4 + 1 türündekiler ise üçer banyoya sahiptir. Ayrıca ısı ve ses yalıtım özellikleri tüm konutlar için ortaktır.

Ovaakça Doğa Evleri nerede yükselmektedir?

Ovaakça Doğa Evleri Bursa ilinin Orhangazi ilçesinde yer alan Ovaakça Çeşmebaşı Mahallesi üzerindedir. Gebze – Organgazi – İzmir Otoyolu yakınlarında bulunan 743. Sokak’ta konumlanmıştır.  Ayrıca Bursa – Yalova yolu ise proje alanının diğer tarafında kalmaktadır. Buraya en yakın mesafedeki yerler Hz. Ömer Camii, Seyhanlar Ekspres ve BİM market şubeleri, Ovaakça Ortaokulu ve Ovaakça Şarık Tara Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi olmaktadır. Genel olarak proje konumunun son derece nezih ve güvenli olması da dikkat çeker.

Proje hakkında detaylı bilgi almak mümkün müdür?

Merdim İnşaat’ın bu projesi ile ilgilenmiş olanlar 0553 417 55 38 numarasını arayabilir. Bununla beraber Ovaakça Doğa Evleri hakkında detaylı bilgi için 0224 262 55 16 numarası da iletişime açıktır.

Daha başka konut projeleri ile ilgilenenler BURAYA tıklayabilir…

 

Exit mobile version