Kategoriler
Proje Haberleri

OVM Yarenler Akşehir satılık daire ve satılık dükkan fiyatları ne kadardır?

OVM Yarenler Akşehir projesinde pek çok daire seçeneği bulunur. Ayrıca yatırım için değerlendirilmeye uygun olan dükkan seçenekleri de mevcut olmaktadır. Satıştaki dairelerin oda sayısı seçenekleri 2 + 1 ve 3 + 1’dir. Ayrıca bu daireler farklı büyüklüklere sahip oldukları gibi bulundukları kat dolayısıyla da değişik fiyat aralıkları ile satışa çıkmışlardır. Bununla birlikte 2 + 1 odalı dairelerin tek banyosu vardır. 3 + 1 odalı daireler, ebeveyn banyosu ile birlikte çift banyoya sahip olmaktadır.

Tamamı yerden ısıtma sistemi ile ısınan bu dairelerde fiber internet altyapısı, uydu altyapısı ve gelişmiş dış cephe yalıtımı bulunur. Dairelerin ses yalıtımı ise Knauf İnsalution çift duvar sistemiyle sağlanmıştır. Ayrıca daire mutfaklarında ankastre setleri bulunacaktır. Duvar kağıtları, asma tavanlar, kullanışlı mutfak dolapları ve çelik dış kapılar da bu konutların önemli detaylarından birkaç tanesidir.

Proje alanı nerededir?

Konya Akşehir satılık daire seçenekleri arasında olan bu daireler, Yarenler Mahallesi’nin Küçük Ağa Caddesi’ndedir. 24 Ağustos Bulvarı’na çok yakın olan bu caddede OVM Alyans Konutları da bulunmaktadır. OVM Yapı’nın yeni projeleri hayata geçirmek için uygun gördüğü bu cadde pek çok sosyal imkana sahiptir. Dolayısıyla OVM Yarenler Akşehir konutları birçok okula, sağlık merkezine ve camiye yakın olmaktadır. Şehit Öğretmen Gürkan Arıtürk Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi, Hacı Sıdıka Baysal Fen Lisesi, Cumhuriyet İlkokulu, 3 No’lu Aile Sağlığı Merkezi ve Yunus Emre Camii bu konutlara çok yakındır. Bunlarla birlikte aynı civarda BİM, A 101, Şok ve Migros şubeleri bulunmaktadır.

OVM Yarenler Akşehir satılık daire fiyatları ne kadardır?

Dairelerin brüt büyüklükleri 109 m2 ile 191 m2 arasında değişmektedir. Bu daireler 300.000 – 575.000 TL aralığındaki fiyatlara sahipken satılık dükkanlar 3.550.000 TL değerindedir. Ayrıca OVM Yarenler Akşehir satılık daire türleri hakkında detaylı bilgi almak için arayınız:

  • 0532 591 59 96
Exit mobile version