Kategoriler
Proje Haberleri

Oxopia Residence fiyat listesi

Oxo Construction firması tarafından Antalya İli, Alanya İlçesi, Kestel Mahallesi’nde hayata geçirilen Oxopia Residence projesi satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Projede daire teslimlerine başlandı. Oxopia Residence fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Proje bünyesinde 57 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Projede yer alan bloklar 3 bin 565 metrekarelik alanda yükselecek şekilde tasarlandı.

Toplam 2 adet konut bloğundan meydana gelen konut projesinde, 57 adet daire mevcut durumda. Konut projesinde 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daireler bulunuyor. Projedeki 1+1 daireler 65 metrekare, 2+1 daireler 102 ilE 180 metrekare, 3+1 daireler 190 metrekare, 4+1 daireler ise 210 metrekare büyüklüklerde.

Oxopia Residence projesinde bulunan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 65 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor.

Oxopia Residence fiyat listesi

Proje kapsamında teslimlerin hemen yapıldığı projede yer alan satılık konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Oxopia Residence projesinde yer alan konutların fiyatları 119 bin EURO ile 339 bin EURO arasında değişiyor.

Projede yer alan 2+1 tip dairelerin fiyatları 119 bin Euro’dan başlıyor 145 bin Euro’ya kadar yükseliyor.

Konut projesindeki 3+1 tip dairelerin fiyatları 259 bin Euro’dan başlıyor 379 bin Euro’ya kadar yükseliyor.

Konut projesindeki 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 209 bin Euro’dan başlıyor dairenin bulunduğu kata ve cephesine göre artarak değişiklik gösteriyor.

Projede yer alan dairelerin ödeme planında ise kişiye özel ödeme fırsatı sunuluyor.

Projede nerede yer alıyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Kestel Mahallesi’nde inşa ediliyor. Oxopia Residence projesi Kestel Mahallesi, Tahsıllar Sokak, 07450 Alanya / Antalya adresinde yer alıyor.

Teslimlerin hemen yapıldığı konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, kameralı güvenlik gibi alanlar yer alıyor.

Tel: 0242 542 01 01

Exit mobile version