Kategoriler
Proje Haberleri

Oyakkent 3 Silüet lansman fiyatlarıyla satışta

Oyakkent 3 Silüet projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Başakşehir İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Oyak İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje 133.000 metrekarelik alan üzerine inşa edilmektedir. Site içerisinde 1003 konut, 23 villa ve 20 ticari ünite bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, 133.000 metrekarelik alan üzerine inşa edilmektedir. Site içerisinde1003 konut, 23 villa ve 20 ticari ünite bulunmaktadır. Rezidans, konak ve villa bloklarında 3 artı 1’den 6 artı1’e kadar daire seçenekleri mevcuttur. Bunun yanında 8 artı 1 villalarda ise geniş bahçe ve teraslar bulunmaktadır. Rezidans bloklarında 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar dubleks ve penthouse daireler yer almaktadır. Projenin zemin etüdü ve yapı denetimi yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Asansör, hidrofor, jeneratör ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlar, pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Projenin merkezinde bulunan meydan tasarımı sayesinde konutlardan uzaklaşmadan cadde mağazaları ile ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz alanlar mevcuttur. Yemyeşil parkurlar ve özenle tasarlanmış peyzaj alanları sunmaktadır. Sağlıklı bir yaşam için gerekli tüm spor aktivitelerini sağlayan sosyal tesis ve wellness alanları da mevcuttur.

Oyakkent 3 Silüet konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Başakşehir İlçesi Hürriyet Bulvarı’nda bulunmaktadır. Başakşehir’in büyük park ve vadisine yakın konumdadır. Ayrıca Şehir Hastanesi’nin hemen yanında yer almaktadır. Merkezi lokasyonu sayesinde İstanbul Havalimanı’na 25 dakika, FSM Köprüsü ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 30 dakikalık mesafededir. Bunun yanı sıra İbn Haldun Üniversitesi, Olimpiyat Stadyumu ve Başakşehir Stadı gibi bölgenin önemli sosyal donatılara yakın konumdadır.

Oyakkent 3 Silüet fiyatları ne kadardır?

Oyakkent 3 Silüet projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Projede rezidans, konak ve villa tiplerinde 1 artı 1’den 8 artı 1’e kadar konutlar bulunmaktadır. Bu konutların fiyatı 840.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Üstelik projede her bütçeye uygun alternatifli ödeme planları uygulanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 212 401 09 00 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…