Kategoriler
Proje Haberleri

Öykü Evleri Maltepe satışa sunuldu

Öykü Evleri Maltepe projesi lüks mimari yapısı ve konforlu yaşam alanları ile sizleri bekliyor. İstanbul Maltepe’de yer alan proje Satıroğlu İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Girne Mahallesi üzerine inşa edilen bu konutlar toplam 2 blok 78 daireden oluşmaktadır. Ayrıca daireler 2+1 tip daireler olarak tasarlanmıştır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu projede Maltepe Girne Mahallesi üzerine inşa edilen bu konutlar toplam 78 daireden oluşmaktadır. Ayrıca 2+1 daire tipine sahiptir. A ve B blok olarak toplan 2 adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Aynı zamanda proje kapsamındaki daireler yerden ısıtma sistemine sahip olup, pay ölçer merkezi sistem bulunmaktadır. Yeni başlanacak projelerde son dairelerin satışları devam etmektedir.

Öykü Evleri Maltepe konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Maltepe İlçesi Girne Mahallesi’nde bulunmaktadır. Proje metroya 1 km mesafede yer almaktadır. Aynı zamanda Narlıdere Caddesi üzerine konumlanan konut projesi, Girne Mahallesine yeni bir soluk getirmek için hazırlanıyor.

Öykü Evleri Maltepe fiyatları ne kadardır?

Öykü Evleri Maltepe projesinde fiyatlar daire büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Aynı zamanda dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre de değişiklik gösterebilmektedir. Projede bulunan brüt 88 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatı 525 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Brüt 101 metrekare alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları ise 540 bin TL ile 590 bin TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 444 71 84 veya 0 (532) 564 71 84 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…