Kategoriler
Emlak Magazin

Öykü Gürman ve daha fazla isim konuta yatırım yapıyor

Öykü Gürman, yatırımını konut üzerine aktarmaya devam ediyor. Son zamanların sevilen oyuncusu kazançlarını Çanakkale’nin Küçükkuyu ilçesinde satın aldığı yazlık ev ile değerlendirdi.

Öykü Gürman ev almaya devam ediyor

Şarkıcı olarak başladığı kariyer hayatını oyunculukla taçlandıran, Türkiye’nin en fazla aranan ekran yüzü Öykü Gürman; son zamanlarda kazandıklarını gayrimenkule yatırım yaparak değerlendiriyor. ATV ekranlarında Sen Anlat Karadeniz dizisiyle oyunculuğunu kanıtlayan Gürman’ın Çanakkale ilinin Küçükkuyu ilçesinde yazlık ev aldığı ortaya çıktı. Burada annesiyle birlikte vakit geçiren ünlü isim, gelecek projeler için stres kaynaklarını yok etmeye çalışıyor. Satın aldığı yazlık hakkında henüz herhangi bir bilgi aktarılmazken, evin ortalama bir değerden alındığı söylentisi yayıldı.

Burcu Esmersoy’da yatırım kervanına katıldı

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, Instagram üzerinde yayınladığı videolarının ardından çok konuşulan isimler arasına girdi. Kariyer hayatını zirveye çıkaran Esmersoy’un birikimlerini korumak adına gayrimenkul sektörüne yatırım yaptığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz ay turizm cenneti sayılan Bodrum’da 4 milyon TL’den satışa çıkarılan evi, 2 milyon TL’den aldığı iddia edilen Burcu Esmersoy, hakkındaki iddiaları şu sözlerle kabul etti: “Bir teklifte bulundum, onlar da kabul etti. Sağ olsunlar, kırmadılar.”

Dev indirim fırsatından yararlanan sunucunun bu yılki yeni adresi Bodrum oldu. 120 metrekarelik alana sahip olduğu konuşulan evinin dekorasyonu ise kış ayına bırakıldı.

Emrah’ın büyük serveti

Küçük Emrah dizisiyle Yeşilçam dünyasında yer edinmeyi başaran şarkıcı, geçtiğimiz senelerde sıklıkla oğlu ile gündeme gelmeye devam ediyordu. Bu esnada babasından yardım görmediğinden bahseden oğul, Küçük Emrah’ın da servet sahibi olduğunu dile getirmişti.

Bir dönem sıklıkla magazin dünyasında yer edinen şarkıcı “pinti” iddialarıyla sabah programlarının da baş konusu olmuştu. Ancak şarkıcı hakkındaki asıl gerçeğin taşınmaz ve gayrimenkul zengini olduğu iddialar günbegün yayılıyor. Aylık kazancının toplamda 250 bin dolara eriştiği konuşulan Emrah’ın son dönemlerdeki yatırımları dikkat çekmektedir. Yeni nesil yatırım dünyasına çabuk uyum sağlayan şarkıcı bitcoin, Facebook ve Twitter gibi platformlardan hisse aldı. Kendini yatırımda sınırlamayan şarkıcının en son olarak Polat Towers’ta bir spor kompleksini 3 milyon dolar üzerinden satın aldığı belirtiliyor.

Bodrum ve İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelindeki yatırımlarını sürdüren Emrah, villa ve arsa yatırımları konusunda diğer ünlülere epey bir fark attı. Şarkıcı basında yayılan haberlere rağmen suskunluğunu koruyor.