Kategoriler
Proje Haberleri

Oymak Ayazma 32 projesinin konutları oturuma hazır!

Oymak Ayazma 32 adlı konut projesinde 2 + 1 odalı daire seçenekleri mevcuttur. Oymak Grup & İnşaat kalitesi ile hayata geçmiş olan konut projesinin tüm daireleri oturuma hazırdır. Ayrıca tek banyoya sahip olan daireler, yerden ısıtma sistemine sahiptir. Konutların yer aldığı sitenin girişinde güvenlik kontrol noktası mevcuttur. Yani söz konusu siteye herkesin girmesi mümkün değildir. Dolayısıyla son derece güvenli olan konutlar, bununla beraber açık yüzme havuzu imkanına da sahip olmaktadır. Ayrıca bahçe alanında, çocukların güven içinde oyun oynayabilecekleri bir park alanı tasarlanmıştır.

Ayazma 32 Konutları nerededir?

Oymak Grup & İnşaat’ın bu projesi, Bursa’nın Osmangazi ilçesinde yer alan Demirtaş Dumlupınar Mahallesi’ne konumludur. Dairelerin yer almakta olduğu bu konum pek çok sosyal donatıya sahiptir. Öncelikle Osmangazi, Bursa ilinin en güzel yerleri arasındadır. Yaklaşık olarak 881 bin nüfusa sahip olan ilçede eğitim kurumlarına ve sağlık kurumlarına ulaşım çok kolaydır. Bununla beraber market şubeleri ile otobüs durakları da bu bölgede yeterli seviyeye ulaşmış durumdadır. Yani söz konusu ilçeden, şehrin pek çok yerine kolayca seyahat etmek mümkündür. Ayrıca asayişin iyi durumda olması da bölgenin nezihlik seviyesini yükselten bir detaydır. Adeta sahiplerine huzurlu ve güvenli bir yaşam sunmak için; Ayazma 32 Osmangazi civarının en güzel konumunda yükselmiştir.

Oymak Ayazma 32 satılık daire fiyatları ne kadardır?

Oymak İnşaat’ın lüks konutları, brüt 101 metrekare ölçüye sahip olurken net olarak 81 metrekareliktir. Konut kredisi ve takas opsiyonu kullanıma açık olmamakla birlikte; tüm daireler yaklaşık 340 bin TL değerindedir. Oymak Ayazma 32 satılık daire fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için aranabilecek numaralar ise şunlardır:

  • 0224 248 09 09
  • 0541 248 09 09

Güncel proje haberlerine göz atmak için TIKLAYINIZ!

Exit mobile version