Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Özak Göktürk projesinde orman manzaralı doğal yaşam

Özak Göktürk projesi A konut segmenti üzerinden İstanbul’da hayat buluyor. Özak GYO imzalı projede ilk teslim tarihi 2022’nin ikinci çeyreğinde.

Özak Göktürk proje özellikleri

Alıcılarını ayrıntısıyla her türlü güzelliğe hazır hale getiren Özak Göktürk projesi, İstanbul’un Göktürk bölgesinde yükseliyor. Orman manzaralı önü açık binalar tamimiyle yeşile büründürülecek. Aynı zamanda pandemi sürecinde değişim yaşayan tüketici isteklerine her türlü yanıt vermesi bekleniyor. Teras, balkon ve bahçe gibi belirli seçeneklerin olduğu projede her kapının doğaya açılması sağlanacak. Büyük teras alanlarıyla dikkat çeken evlerin bahçe ayrıcalığı kişilere huzurlu ve sağlıklı bir yaşam getiriyor. Toprak, kenar saksıları ve otomatik sulama alanları sayesinde peyzaj önemli derecede dikkat altındadır.

Çatı dublekslerin yanı sıra büyük teras alanlarıyla bütünleşen bahçeler tamamen doğal yaşamın kapılarını aralamakta. Projenin başlangıç tarihi 2020 olarak duyurulurken, Zeytin ağaçlarıyla dolu olması beklenen bu büyüleyici konutlar Özak GYO sayesinde öne çıkıyor. 22 dönüm üzerinde 157 daireli butik bir yaşamın yüksek tecrübeyle buluşturulması son derece önemlidir. Minimum teras alanlarının 100 metrekareden başladığı ve 280 metrekareye yükseldiği bilgisi göze son derece cazip görünüyor.

Daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1, 5 ve üzeri olmak üzere projede yer almaktadır. En az 126 metrekareden başlayan boyutlar, 443 metrekareye kadar yükselen sınırsız seçeneklere sahip.

Projede yer alan sosyal donatılar

Özak Göktürk konutları, bisiklet parkuru ve spor merkezi ile sağlıklı yaşamı alıcılarına atfediyor. Barbekü alanı gibi ince düşünülmüş açık alan sayesinde temiz hava ve sosyal yaşam bir araya getirildi. Zenginleşen sosyal tesisleri ile lounge alanları sayesinde keyifli bir yaşama hazırlık yapılıyor. Aynı zamanda yeşil ormanla kaplanan çevresi sabah sporunun merkezi haline gelecek.

Alışveriş, sinema, tiyatro, konser, kafe, market ve restoran gibi seçenekler sayesinde hayat oldukça dolu geçebilir. Yaşamda ihtiyaçların hemen karşılanabilmesi adına tam merkezde yer alan konutlar, arzuya göre aktif bir süreci beraberinde getiriyor.

Projede yer alan ulaşım imkanları

Özak Göktürk konutları 2021’de açılması planlanan metro sayesinde kolay bir ulaşıma zemin hazırladı. Havalimanı ile arasında 10 dakika mesafe bulunan yerleşim bölgesi, Levent’e ve Maslak’a 15 dakikalık uzaklıktadır. İkitelli’ye ekstra 5 dakika daha ekleyerek ulaşımda kolaylık sağlanabilir.

Detaylı bilgi için:

(0212) 633 53 53