Kategoriler
Proje Haberleri

Ozan Wings satışları devam ediyor

Ankara İline bağlı bulunan Çankaya İlçesi, Alacaatlı Mahallesi’nde hayata geçirilen Ozan Wings projesinde kalan son dairelerin satışları devam ediyor. Yaşamın başladığı ve teslimlerin hemen yapıldığı konut projesi Ozan Yapı firması tarafından hayata geçirilmiştir. Projede daire tipleri neler? Satışta olan dairelerin fiyatları ne kadar?

Proje özellikleri neler?

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Söz konusu olan proje bünyesinde dairelerin yanı sıra ticari üniteler de proje içerisinde yer alıyor.

Böylelikle proje kapsamında inşa edilmiş olan daire ve dükkanlar bölgedeki konut ve dükkan ihtiyacına yanıt verecek şekilde tasarlanmış oluyor. Projede yer alan bloklar 33 katlı olacak şekilde inşa edilmiş durumda. Ozan Wings projesi bünyesinde 240 adet konut ve 10 adet ticari ünite barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Projede daire özellikleri neler?

Konut projesindeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Ozan Wings projesinde bulunan konutlar 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak inşa edilmiştir. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de dört farklı plandan oluşuyor. Konutlar 40 metrekare ile 102 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Ozan Wings daire fiyatları ne kadar?

Projede yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine, dairenin büyüklüklerine göre değişiklik göstermektedir.  Ayrıca dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de fiyatlar değişmektedir. Ozan Wings projesindeki satışları devam eden konutların fiyatları şu şekildedir.. Projedeki brüt 85 metrekare 2+1 tip konutlar 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Çankaya konut projesi içerisinde 4 adet asansör, kapalı devre kamera sistemi yer almaktadır. Ayrıca projede 24 saat güvenlik, açık otopark gibi özellikler yer almaktadır. Projede kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, Türk hamamı, Fin hamamı gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak için 0 530 175 21 33 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version