Kategoriler
Proje Haberleri

Özberk Burgaz 6 Villa satışları devam ediyor

Özberk Burgaz 6 Villa projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Muğla Datça’da bulunan proje Özberk İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Projedeki konutlar villa tipindedir. Site içerisinde 6 adet konut bulunmaktadır. Bu konutlar 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 6 adet konut bulunmaktadır. Villalar 2 katlı olmaktadır. Bu konutlar 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Ayrıca satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 285 metrekaredir. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark mevcuttur. Bunun yanı sıra açık yüzme havuzu ve oturma alanları bulunmaktadır. Konutlarda bağımsız ısıtma sistemi bulunmaktadır.

Özberk Burgaz 6 Villa konumu ve fiyatları hakkında

Özberk Burgaz 6 Villa projesi, Muğla’nın Datça İlçesi İskele Mahallesi’nde bulunmaktadır.
Henüz inşaat aşamasında olan projede satılık 3 daire bulunmaktadır. Projede bulunan büyüklüğü brüt 285 metrekare olan 3 artı 1 villaların fiyatı 2 milyon 350 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Konut projesinin teslim tarihi 2021 yılı ikinci çeyreğinde yapılması planlanmaktadır. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 733 30 04 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…