Kategoriler
Proje Haberleri

Özboy Pınar İstanbul fiyat listesi

İstanbul ilinin Bağcılar ilçesinde Özboy Pınar İstanbul projesi hayata geçiriliyor. Bu yaz inşasının tamamlanması planlanan Özboy Pınar İstanbul projesi Özboy İnşat imzası ile yaşama kazandırılıyor.

On beş kattan meydana gelen Özboy Pınar İstanbul projesi tek blokta yükseliyor. Özboy Pınar İstanbul projesi bünyesinde 90 konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda.

Özboy Pınar İstanbul projesi daire özellikleri neler?

Özboy Pınar İstanbul projesinde yer alan konutlar dört farklı tipte tasarlanmış durumda. Projede bulunan konutlar 1+1’den 4+1’e kadar değişiklik gösteriyor. Özboy Pınar İstanbul projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri ise 75 metrekareden başlıyor. Bahsi geçen konutlardan en büyük olanı 145 metrekare olarak tasarlandı.

Özboy Pınar İstanbul projesi nerede?

Lokasyonu itibariyle dikkat çeken Özboy Pınar İstanbul projesi Yavuz Selim Mahallesi, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi 1025 Sokak No:7’de konumlandırılmış durumda.

Özboy Pınar İstanbul projesi daire fiyatları ne kadar?

Satışlarına tüm hızıyla devam eden Özboy Pınar İstanbul projesinde yer alan 1+1 konutlar 295 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 2+1 konutlar ise 445 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Özboy Pınar İstanbul projesindeki 3+1 konutlar da 490 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Özboy Pınar İstanbul projesindeki 4+1 konutlar ise 670 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Özboy Pınar İstanbul projesindeki donatılar neler?

Alıcılarına sunduğu sosyal alanlar ile aktivite imkanına olanak sağlayan Özboy Pınar İstanbul projesi bünyesinde açık otopark barındırıyor. Deprem yönetmeliğine uygun yaşama kazandırılmakta olan konutlarda ısı yalıtımı da bulunuyor.

Özboy Pınar İstanbul projesi ne zaman teslim edilecek?

Projenin alıcılarına 2019 Temmuz’da teslim edilmesi planlanıyor.

Özboy Pınar İstanbul projesi iletişim bilgisi

Özboy Pınar İstanbul projesi ile ilgili bilgilere 0 212 433 33 31 numaralı telefon hattından ulaşabilirsiniz.