Kategoriler
Proje Haberleri

Özcan Life Meram konutları Nisan 2022’de teslim ediliyor

Özcan Life Meram projesi 3 + 1 odaya sahip dairelerden oluşmaktadır. Daire teslimlerinin başlamasına henüz 1 yıl olsa da projenin daireleri hızla tükenmiştir. Geriye kalan son 7 daire ise şanslı alıcıları beklemektedir. Özcan İnşaat kalitesiyle yükselen bu konutların pek çok detayı mevcuttur. Tek banyoya sahip olan bu dairelerin her odasında 1. sınıf duvar kağıtları bulunmaktadır. Lake mutfak dolapları ve çift camlı sinerji pencereler son derece kalitelidir. Ayrıca ankastre mutfak seti, yerden ısıtma sistemi, ses yalıtımlı duvarlar ve sağlam duşakabin gibi detaylardan da söz edilebilir.

Özcan Life Konutları nerededir?

Bu projenin hayata geçmiş olduğu bölge, Konya’nın Meram ilçesinde yer alan Alpaslan Mahallesi’dir. Karaman Caddesi yakınlarındaki İbrahim Sokak üzerinde bulunan site, Çevre Yolu’nun 5 – 10 dakikalık mesafesindedir. Ayrıca dairelerin yakınında pek çok yeşil alan, otobüs durağı ve market şubesi yer almaktadır.

Özcan Life Meram satılık daire fiyatları ne kadardır?

Satışa çıkmış olan daireler, Meram satılık daire fiyatlarına yaklaşık değerlerdedir. Özcan Life Meram satılık daire fiyatları, her bir dairenin kat durumuna göre değişebilir. Projenin ara kat daireleri 420 bin TL ile 450 bin TL arasındadır. En ucuz daire seçenekleri olan son kat daireleri ise 420 bin TL fiyata sahip olmaktadır. Ödemenin yüzde 60’lık bölümü peşin yapılırken, diğer bölümü anahtar tesliminden sonra yapılacaktır. Ayrıca konut teslimleri 25 Nisan 2022 itibariyle başlayacaktır. Tüm daire seçenekleri krediye ve takasa da uyumludur.

Proje hakkında detaylı bilgi almak için ne yapmalıdır?

Bu konut projesi hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, firmanın paylaşmış olduğu irtibat numarasına ulaşmalıdır. Yani Özcan Life Meram konutları hakkında detaylı bilgi için 0537 621 46 93 numarasına ulaşım mümkündür. Bununla birlikte Özcan İnşaat’ın satış ofisi ziyarete açık durumdadır.

Konya’da hayata geçen diğer önemli konut projelerinden bazıları ise şöyle sıralanır:

Ayrıca, en yeni konut projelerinin fiyat aralıklarını, özelliklerini ve diğer tüm detaylarını BURADA bulabilirsiniz.