Kategoriler
Proje Haberleri

Özdemir 8 Evleri yüzde 64 faiz oranıyla satışta

Özdemir 8 Evleri lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Manisa’nın Alaşehir İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Özdemir İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje, 10 dairelik bir yaşam projesidir. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu proje, 10 dairelik bir yaşam projesidir. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 125 metrekare olmaktadır. Projede birinci sınıf işçilik ve kaliteli malzemeler kullanılmaktadır. Ayrıca dairelerin yüzde 80’ni tamamlanmış olup ince işçiliği devam edilmektedir. Bahçede özel peyzaj düzenlemesi yapılmaktadır. Konutlarda ısıtma sistemi olarak kat kaloriferi kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları birinci sınıf ahşap kaplama çelik kapılardan oluşmaktadır. İç kapılar ise birinci sınıf lake kapı yapılmaktadır. Konutların zeminlerinde birinci sınıf laminant parke kullanılmıştır. Ayrıca ıslak zeminler seramik yapılmaktadır. Mutfak dolapları birinci sınıf lake dolaplardan oluşmaktadır. Yatak odalarında giyim odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Üstelik banyoların içerisinde Hilton banyo dolabı ve duşakabin yer almaktadır. Dairelerin antre girişinde vestiyer mevcuttur.

Özdemir 8 Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Manisa’nın Alaşehir İlçesi İstasyon Mahallesi’nde bulunmaktadır. Cumhuriyet İlköğretim Okulu yanında köşe başında konumlandırılmıştır. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, hastane ve eczane gibi birçok alan mevcuttur. Ayrıca otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.
Özdemir 8 Evleri projesinde yüzde 64 faiz oranı ile bankadan kredi çekme imkanı sunulmaktadır. Ayrıca eski ev, bağ, tarla ve araç takası yapılmaktadır. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 715.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 535 587 61 05/0 535 577 12 81 veya 0 532 560 28 38 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version