Kategoriler
Proje Haberleri

Özdemir Küçükkuyu Konutları yüzde 85 kredili satışlar

Özdemir Küçükkuyu Konutları projesi lüks mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Çanakkale Ayvacık’ta bulunan proje Özdemir İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje, 3 bloktan oluşup toplam 24 adet daire bulunmaktadır. Ayrıca 1 artı 1 normal daireler, 2 artı 1 normal daireler ve 2 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu proje 3 bloktan oluşup toplam 24 adet daire bulunmaktadır. 1 artı 1 normal daireler ve 2 artı 1 normal daireler mevcuttur. Bunun yanı sıra 2 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 normal dairelerin büyüklüğü brüt 66 ile 95 metrekaredir. 2 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 116 metrekare olmaktadır. Konutlar ısı yalıtımlı ve ses yalıtımlı olarak inşa edilmektedir. 7/24 kameralı güvenlik sistemi sağlanmaktadır. Ayrıca dairelerde görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor ve uydu gibi birçok özellik yer almaktadır. Banyolarda duşakabin bulunmaktadır. Ankastre mutfak, fırın, set üstü ocak, termosifon, vestiyer ve çelik kapı gibi özellikleri bulunmaktadır. Ayrıca engelliye uygun asansör ve rampa mevcuttur. 

Özdemir Küçükkuyu Konutları konumu

Özdemir Küçükkuyu Konutları projesi, Çanakkale’nin Ayvacık İlçesi Küçükkuyu beldesinde bulunmaktadır. Dünya’nın ikinci oksijen kaynağı olan, denizin yeşillikle buluştuğu, muhteşem iklimin bulunduğu bir konumdadır. Muhitte alışveriş merkezi, market, hastane ve eczane gibi ihtiyaçlarınıza uygun birçok alan mevcuttur. Ulaşım olarak anayol ve caddeye yakın olup dolmuş ve minibüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Özdemir Küçükkuyu Konutları fiyatları ne kadardır?

Bu konutlardaki fiyatlar konut tipine göre ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Projede bulunan brüt 66 ile 95 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 519.000 TL ile 609.000 TL arasında değişmektedir. Brüt 116 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı ise 649.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca bu projede ekspertiz bedelinin yüzde 85’ine kredi imkanı sağlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (266) 444 35 10 veya 0 (541) 760 57 51 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version