Kategoriler
Proje Haberleri

Özdenler Garden Park Konutları Yükseliyor

Konya Akşehir ilçesinde Özdenler İnşaat tarafından hazırlanan Özdenler Garden Park Konutları projesi alıcılarını bekliyor. Hem modern duruşu, hem konum olarak güzel bir yerde oluşu, hem de iç dizaynı ile dikkat çekmektedir. Proje, özellikle de lüks ev sevenler için modern bir tercih olacaktır. Ev sahibi olmak isteyen kişiler için Konya, Akşehir ilçesinde yer alan konut projesinin inşaatı ve daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Özdenler İnşaat tarafından inşa edilen proje, pek çok özelliğe sahiptir. 7 bin 840 metrekarelik imar alanı üzerinde yükselen proje, 4 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesindeki bloklar 5 katlı olacak şekilde hayata geçirilmektedir. Konya konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesi Akşehir, Yeni mahalle üzerinde yer almaktadır. Akşehir konut projesinde yer alan daireleri 3+1 tipinde tasarlanmıştır. 3+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 180 metrekare, net ise 148 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Özdenler Garden Park Konutları projesinde, yürüyüş yolu, basketbol ve oyun alanları, çardak oturma alanları gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Üstelik site içerisinde 60 araçlık kapalı ve 20 araçlık açık otopark bulunmaktadır. Bunun dışında dairelerde yerden ısıtma ve bireysel kombili doğalgaz sistemi mevcuttur. Giyinme odası dolapları, banyo dolapları, kış bahçeli balkon, kapalı balkon camı gibi özelliklere de sahiptir.

Özdenler Garden Park Konutları Fiyatları Ne Kadar?

Konut projesin yer alan daireler tek tip daire tipinden oluşmaktadır. Bu kapsamda daire fiyatları da tek tip olarak belirlenmiştir. Brüt 180 metrekare büyüklüğüne sahip 3+1 tip daireler 640 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konya konut projesi Akşehir İlçesi, Yeni Mahallede yer almaktadır. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0546 805 80 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version