Kategoriler
Proje Haberleri

Özdil Termal Park Sındırgı 0.90 faiz oranıyla satışta

Özdil Termal Park Sındırgı projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Balıkesir Sındırgı’da bulunan Özdiloğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde bulunan projede 69 adet 1 artı 1, 91 adet 2 artı 1 ve 92 adet 3 artı 1 daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan projede 69 adet 1 artı 1, 91 adet 2 artı 1 ve 92 adet 3 artı 1 daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 72 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 93 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 140 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca kapalı spor, fitness alanı, açık ve kapalı 2 adet çocuk oyun parkı, büyükler ve küçükler için açıl yüzme havuzu bulunmaktadır.

Bunun yanı sıra kendi içerisinde bay/bayan ayrı olmak üzere 4000 metrekarelik sosyal termal tesisi yer almaktadır. Bu tesiste bay/bayan özel termal 2 adet kapalı havuz, sauna ve buhar odası bulunmaktadır. Siteye özel mescit, konferans salonu ve toplantı salonu bulunmaktadır. Ayrıca konutlarda kaplıca suyu ile daire ısıtma sistemi yer almaktadır. Hilton özellikli 2 adet banyo içerisinde duşakabin mevcuttur. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulaması yapılmaktadır.

Özdil Termal Park Sındırgı konumu hakkında

Özdil Termal Park Sındırgı projesi, Balıkesir’in Sındırgı İlçesi Kurtuluş Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar havuz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte market, hastane ve eczane gibi ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz birçok alan mevcuttur. Ayrıca proje anayol ve caddeye yakın olup toplu taşıma olarak otobüs kullanabilirsiniz.

Özdil Termal Park Sındırgı fiyatları ne kadardır?

Konutların fiyatları konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 72 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 320.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 93 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 420.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 520.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca bu projede 0.90 faiz oranıyla avantajlı kredili satışlar yapılmaktadır.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (266) 224 12 22 veya 0 (542) 345 43 34 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…

Exit mobile version