Kategoriler
Proje Haberleri

Özel proje Buyapı Silence Kırkpınar satışta

Buyapı Silence Kırkpınar konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Sakarya’nın Sapanca İlçesinde yükselen proje Buyapı İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Sapanca İlçesi Kırkpınar Soğuksu Mahallesi üzerindeki 7800 metrekare arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje 4+1 tip, dubleks müstakil villalardan meydana gelmektedir. Aynı zamanda Buyapı Silence Kırkpınar projesinde yaşam başlamıştır. Proje kapsamındaki her villanın 600 metrekarelik arsa payı bulunmaktadır. Taşmalı sistem havuza sahip olan villaların havuzları tuzlu su havuzudur. Bunların dışında her villada bağımsız hidrofor be su deposu bulunmaktadır. Villalar akıllı ev sistemine sahip olup, şömine, vestiyer, çamaşır odası, kiler, giyinme odası, gömme dolap, ebeveyn banyosu, alarm gibi donatılara da sahiptir.

Site içerisinde bütün villaların ihtiyacını karşılayabilecek büyüklükte jeneratör sistemi bulunmaktadır. Misafir otoparkları, çocuk oyun alanları, sosyal tesis, 7/24 güvelik de sitenin sahip olduğu özelliklerdendir. Aynı zamanda her villada 2 araçlık açık otopark da bulunmaktadır.

Deprem Yönetmeliğine uygun bir şekilde tasarlanan proje kapsamında dubleks 4+1 tip müstakil/havuzlu villalara yer verilmiştir. Villalar brüt 275 metrekare alana sahiptir. Ayrıca proje kapsamında toplam 13 adet villa bulunmaktadır.

Buyapı Silence Kırkpınar konumu ve fiyatları hakkında

Buyapı Silence Kırkpınar konut projesi, Kırkpınar Soğuksu Mahallesinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje Bağdat Caddesi’ne 300 metre mesafede konumlandırılmıştır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu konuma göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 275 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip villaların fiyatları 4 milyon 200 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0264 666 12 00 ve 0533 153 56 30 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version