Kategoriler
Proje Haberleri

Özer Cadde Konutları Sincan’da yükseliyor

Özer Cadde Konutları, Özerler İnşaat tarafından gerçekleştirilen bir proje kapsamında yükselmektedir. 2 + 1 ve 3 + 1 odalı dairelere sahip olan bu projenin en çok da 2 + 1 daire çeşitleri dikkat çekmiştir. Proje sayesinde, Ankara’nın en merkezi konumlarından olan Sincan’da ucuz fiyata ev sahibi olmak mümkündür. Bunun için uygun seçenekler sunan proje, yapıların sağlamlığıyla öne çıkmaktadır. Plywood kalıp sistemi ile radye temel üzerine inşa edilen blokların depreme dayanıklı olması ilk önemli detaydır. Bununla birlikte projenin peyzaj tasarımı profesyonel düzeydedir. Su kesildiğinde daireler için yeterli suyu sağlayan çelik su deposu konforu yükselten bir detaydır.

Tüm konutların üçlü ankastre mutfak setine sahip olduğu bilinmektedir. Zemin malzemesi ise odalar için laminant olurken antre, koridor ve mutfak için granit – seramiktir. Ayrıca site alanındaki imkanlar arasında güvenlik hizmeti, her daire için araç park yeri ve kamera donanımı mevcuttur.

Projenin konum özellikleri nasıldır?

Bu projenin hayata geçtiği arazi parseli, Ankara – Sincan’da yer alan yaklaşık 15 – 20 bin nüfuslu Menderes Mahallesi’ndedir. Melih Gökçek Bulvarı yakınlarında yükselen konutlar, Çiçek Parkı ve İlksan Parkı’na oldukça yakındır. Ayrıca bu bölgede yer alan diğer bazı önemli yerler şunlardır:

  • Yenikent İlksan Ortaokulu
  • Ayaş Yolu
  • Yenikent Aile Sağlığı Merkezi
  • Piri Reis Aile Sağlığı Merkezi
  • Okyanus AVM
  • Necip Fazıl Parkı
  • Yenikent İlksan Anadolu Lisesi
  • Özel Deva Koleji Okulları (İlkokul ve Ortaokul)

Sincan’ın belki de en iyi konumunda yer alan daireler, ulaşım imkanlarının çok gelişmiş olduğu bir bölgededir. Ayrıca pek çok lüzumlu yerin yakın mesafede bulunması çok önemlidir.

Özer Cadde Konutları satılık daire fiyatlarının nasıl olduğu bir projedir?

Ankara – Menderes Mahallesi satılık daire konusunda önemli seçeneklerin bulunduğu bir lokasyondur. Özer Cadde Konutları satılık daire seçenekleri arasından 2 + 1 odalılar çok dikkat çekmektedir. Brüt 100 metrekare, net 89 metrekare ölçüye sahip olan bu daireler yaklaşık olarak 330 bin TL değerindedir. Ayrıca yatırımcıların ilgisini çeken söz konusu daireler ve diğer daireler hakkında detaylı bilgi almak için;

  • 0532 274 72 54 numarası aranmalıdır.