Kategoriler
Proje Haberleri

Özgençler Şehri Bahçe Araklı satışları devam ediyor

Özgençler Şehri Bahçe Araklı projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Trabzon’un Araklı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Özgençler İnşaat Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. 2.200 metrekarelik alan içerisinde inşa edilen projede 24 adet daire ve 2 adet villa bulunmaktadır. Bu dairelerden 2 artı 1 ve 3 artı 1 daireler satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

2.200 metrekarelik alan içerisinde inşa edilen projede 24 adet daire ve 2 adet villa bulunmaktadır. Bu dairelerden 2 artı 1 ve 3 artı 1 daireler satışa sunulmuştur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 114 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 134 metrekare ile 147 metrekare olmaktadır. Proje alanı tümüyle taş duvar ile çevrilidir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı ve yürüyüş alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, kablo TV, su deposu ve uydu gibi pek çok özelliğe sahiptir. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Doğalgaz kombi ısıtma sistemine sahiptir. Konutlarda akıllı ev sistemi bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca 2 adet banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır.

Özgençler Şehri Bahçe Araklı konumu hakkında

Proje, Trabzon’un Araklı İlçesi Kalecik Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutların tamamı deniz manzarasına sahiptir. Proje alanı anayola yakın konumdadır. Bunun yanı sıra ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz alışveriş merkezi gibi birçok alan mevcuttur.

Özgençler Şehri Bahçe Araklı fiyatları ne kadardır?

Özgençler Şehri Bahçe Araklı projesinde son daireler satışa sunulmuştur. Projede bulunan, brüt 114 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatları 570.000 TL ile 620.000 TL arasındadır. Brüt 134 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairenin fiyatı 720.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 147 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairenin fiyatı 800.000 TL’den satışa sunulmuştur. Konut projesinde yer alan brüt 246 metrekarelik 5+1 tip villaların fiyatları ise 2 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (542) 359 00 61 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version