Kategoriler
Proje Haberleri

Özgüven Evleri 10 satışları devam ediyor

Özgüven Evleri 10 projesi geniş özellikleri ve ferah yapısıyla sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Bodrum Özgüven İnşaat & Emlak tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 5 blok ve toplam 36 adet adet daire bulunmaktadır. Daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 5 blok ve toplam 36 adet adet daire bulunmaktadır. Daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 83 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise 98 metrekare ile 116 metrekare arasında değişmektedir. Proje deprem yönetmeliğine göre birinci kalite malzemelerle inşa edilmiştir. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak kat kaloriferi kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Merkezi sistem uydu anteni ve fiber internet gibi birçok özelliğe sahiptir. Mutfak Amerikan mutfak modeline sahiptir. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde cam duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra Çamsan laminat parke ve birinci kalite seramik uygulaması yapılmaktadır.

Özgüven Evleri 10 nerede yer alıyor?

Proje, Muğla’nın Bodrum İlçesi Mumcular Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Sahile 8 kilometre uzaklıktadır. Bodrum Merkez’e 30 kilometre, havaalanına 15 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Muhitinde market, park, semt pazarı, spor salonu, cami ve eczane gibi birçok alan mevcuttur. Dolmuş ve otobüs durakları yakın konumdadır.

Özgüven Evleri 10 fiyatları ne kadardır?

Özgüven Evleri 10 projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 83 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 535.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 98 ile 116 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı ise 670.000 TL ile 790.000 TL arasında değişmektedir. Projede krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Ayrıca araç takası yapma imkanı sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (252) 373 62 42 veya 0 (546) 271 33 02 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…