Kategoriler
Proje Haberleri

Özkon İnşaat Homeland Torbalı satışları başladı

Özkon İnşaat firması tarafından hayata geçirilen Özkon İnşaat Homeland Torbalı projesi oldukça gelişmiş bir şekilde sizlere sunulmaktadır. Satışlarına başlanan bu projeye ilgi oldukça fazladır. Metrekare brüt olarak 75 metrekare net olarak 66 alan kaplayan bu daireler sizlere sunulmaktadır. Aynı zamanda satılık daire olan bu evler site şeklindedir. Evlerin yan yana bulunduğu site doğayı bünyesinde barındıran bir tasarıma sahiptir. Ayrıca bahçesinin olduğu ve evlerin içerisi de geniş ve ferah olduğunu göz önüne alırsak oldukça ilgi çeken evler sizlere sunulmaktadır.

Projede dairelerin iç ve dış yapısı

Projede yer alan 1 + 1 tip bahçeli bir ev alıcının beğenisine sunulmuştur. Kat sayısının da site içerisinde 3 kat olduğu evler yan yana bir şekilde sıralanmıştır. Ayrıca ısıtma sisteminin doğalgaz olduğu bu evlerde sizleri rahat ettirmek için belirli tasarımlar sunulmuştur. Balkonun olmadığı ancak bahçesinin sizlerin balkon gibi kullanacağı bir tasarıma sahip olan evler oldukça ilgi çeken bir şekilde yapılandırılmıştır. Özkon İnşaat’ın deneyimi ve uzmanı ile bu proje detaylı bir şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca 76 dairelik butik bir proje olan Homeland 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1 dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda 7/24 güvenlik sağlayan, kapalı otoparkın bulunduğu, 150 metrekarelik bir kapalı havuza sahip olan ayrıca spor salonu ve kafeteryası ile da konforunuzu elden bırakmayan bir proje olduğu ortadadır. Doğanın site içerisinde yerini aldı. Bu proje ilgi çeken tarzdadır.

Özkon İnşaat Homeland Torbalı fiyatları ne kadar?

Özkon İnşaat tarafından satışa sunulan bu projenin genel olarak fiyatları 465 bin lira civarındadır. İzmir Torbalı’da bulunan bu site sizlere çeşitli alanlar ve ihtiyaçlarınız kapsamında tasarımlar sunmaktadır. Dairelerin içerisindeki odalar geniş ve ferahtır. Konumundan dolayı her alandan ışık alan bu odalar sizleri memnun edecek tarzıdır. Aynı zamanda 1 + 1 olan bu oda sayısı küçük kendinize ait bir eviniz olduğunu hissettirebilir. Bu şekilde sizler fiyatlara bakarak bu daire hakkında bilgi alabilirsiniz.

Detaylı bilgileri ilanlı bularak bu projeyi inceleyebilirsiniz. Özkon İnşaat’ın sizlere sunduğu proje kapsamında detaylı bilgi sahip olmanız mümkündür.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 543 295 35 42 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…