Kategoriler
Proje Haberleri

Özkuşak Yaşam Evleri satışları başladı

Özkuşak Yaşam Evleri yazlık projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Edirne’nin Keşan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Özbingöl İnşaat Ltd. Şti. tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 blok ve 34 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 blok ve 34 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 75 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 55 metrekare olmaktadır. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca yüzme havuzu ve geniş bir peyzaj alanı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak kuzine ve soba kullanımına uygundur. Elektrikli kombi ve doğalgaz uyumlu kalorifer sistemleri yapılmaktadır. Üstelik dairelerin ön ve arka cephesinde olmak üzere toplam 2 adet balkon bulunmaktadır.

Özkuşak Yaşam Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Edirne’nin Keşan İlçesi Erikli köyünde bulunmaktadır. Kendi kendini temizleyebilen Körfez olan Saros’a yakın mesafededir. Bu bölge yaz aylarının gözde tatil belderinden biridir. Ayrıca bu proje Edirne’den 150 kilometre, İstanbul’dan ise 250 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Özkuşak Yaşam Evleri projesinde 3 blok ve 34 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Projede başlangıç fiyatıyla satışlar başlamıştır. Brüt 75 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 500.000 TL ile 575.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (538) 302 11 17 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…