Kategoriler
Proje Haberleri

Özmat Premium banka kredisine uygun

Kastamonu merkezde, Özmat Mimarlık firması tarafından hayata geçirilen Özmat Premium projesi, 111 adet daire ve 11 adet de dükkândan meydana geliyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen Özmat Premium konut projesi, çeşitli kurum ve alanlara yakın bir noktada yükseliyor. Projede toplam 3 blok bulunuyor.

Özmat Premium projesi konut tipleri ve büyüklükleri

Özmat Premium projesinde, 2+1 ve 3+1 tipte daireler yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri, 115 metrekare ila 155 metrekare arasında değişiyor.

Özmat Premium projesi teslim tarihi

Özmat Premium konut projesinin Ocak 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Özmat Premium projesi fiyat bilgisi

Özmat Premium projesindeki konutların fiyatları, 300 bin TL ila 450 bin TL arasında değişiyor. Projenin yüzde 38’i satılmış durumda bulunuyor. Projede 59 adet satılık daire mevcut.

Özmat Premium projesi ödeme seçenekleri

Özmat Premium projesinde, banka kredisi kullanarak konut sahibi olabilmek mümkün. Projede ayrıca kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Projeden ipotek kredisi programından yararlanarak konut sahibi olabilmek de mümkün.

Özmat Premium projesi sosyal donatıları

Özmat Premium konut projesinde; çocuk oyun alanları, açık otopark ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri bulunuyor. Asansörlü projede, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Balkonu bulunan proje, ankastre beyaz eşyayla donatılacak.

Özmat Premium projesi nerede yükseliyor?

Özmat Premium projesi; Zirve AVM, Şekercioğlu AVM, Barutçuoğlu AVM gibi yerlere yürüme mesafesinde yer alıyor. Projeden 4 kilometre uzaklıkta devlet hastanesi, otobüs terminali ve üniversite de mevcut. Proje, toplu taşıma olanaklarına oldukça yakın bir konumda yükseliyor.

Özmat Premium projesi, Mehmet Akif Ersoy Mah. Feza Sok. No: 28, 37200 Merkez/Kastamonu adresinde yer alıyor.

Özmat Premium projesi iletişim bilgileri

Özmat Premium projesi ile ilgili tüm bilgilere 0366 212 87 03 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.