Kategoriler
Emlak Haberleri

Özmat Premium Kastamonu’da yükseliyor

Özmat Mimarlık tarafından Kastamonu İli, Merkez İlçesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde hayata geçirilen Özmat Premium projesi Kastamonu’da yükseliyor.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Feza Sokak üzerinde yer alan arsa parseli üzerinde inşa edilen Özmat Premium Kastamonu projesi 3 blokta toplam 111 adet daire ve 11 adet ticari üniteden meydana geliyor.

2+1 ve 3+1 tipindeki dairelerin yer verildiği Özmat Premium Kastamonu projesinde en küçük daire alanı 115 metrekare ve en büyük daire alanı da 155 metrekare olarak tasarlandı.

Banka kredisine uygun olarak  inşa edilen Özmat Premium Kastamonu projesinde ayrıca kişiye özel özeme seçenekleri de yer alıyor.

2020 yılının ilk aylarında tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi beklenen Özmat Premium Evleri projesinde yer alan dairelerin fiyatları ise 300 bin TL’den başlıyor 1 milyon TL’ye kadar yükseliyor.

Hastane ve alışveriş merkezlerine yakın bir konumda yer alan Özmat Premium Kastamonu projesinde çocuk oyun alanları, açık otopark, kapalı otopark gibi ortak alanlar yer almaktadır.

Tel: 0366 212 87 03