Kategoriler
Proje Haberleri

Öztaş Residence konutları satışa çıktı

Öztaş Residence projesi, adını almakta olduğu Öztaş İnşaat firmasına aittir. Bununla birlikte Öztaş Point projesinin de sahibi olan bu firma, mimarlık kalitesini bir kez daha gayrimenkul piyasasına göstermiştir. Çünkü marina bölgesinde yer alan bu konutların yaşanabilirliği oldukça yüksektir. Kuşadası Yat Limanı’nın neredeyse bitişiğindeki site alanı, hem merkezi hem de doğal bir konuma sahip olmaktadır. Projedeki daire seçenekleri ise 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1’dir.                Daire seçeneklerinin her odasında Viessmann markalı klimalar mevcuttur. Bununla birlikte Fleck 9000 su arıtma sistemi, akıllı ev sistemi, yerden ısıtma ve bio etanol şömine gibi farklı detaylar da bulunmaktadır. Banyolarda ise Grohe markalı ankastre duş seti ve duşakabin gibi donanımlar yer alır.

Ayrıca Öztaş Residence konutları, daire içi özellikleri kadar site özellikleriyle de iyi bir tercih olmaktadır. Site alanında 7 / 24 kayıt alan güvenlik kameraları, güvenlik görevlisi, otopark ve kapalı garaj bölmeleri bulunmaktadır. Bununla birlikte proje lokasyonu en çok dikkat çeken özelliklerin başında gelir.

Bu konutlar nerede yükselmektedir?

Öztaş İnşaat, bu projesini de tıpkı Öztaş Point projesi gibi Aydın’ın Kuşadası ilçesinde hayata geçirmektedir. Türkmen Mahallesi’nin en işlek caddelerinden olan Hülya Koçyiğit Caddesi bu konutların yükseldiği yerdir. Bu konum, sahile 3 – 5 dakikalık bir mesafede olduğu gibi pek çok Kuşadası İlçe Devlet Hastanesi, Universal Kuşadası Hastanesi, Setur Marina AVM, Özel Marina Çocukları Anaokulu ve Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi de 10 – 15 dakikalık bir mesafede bulunur.

Öztaş Residence satılık daire fiyatları ne kadardır?

Kuşadası – Türkmen Mahallesi satılık daire türlerinin en lükslerinden olan bu konutlar çeşitli fiyatlara sahiptir. Öztaş Residence satılık daire fiyatları, krediye uygun ödeme seçeneğine sahip olmakla beraber şöyledir:

(Brüt m2 / Fiyat)

  • 1 + 1: 60 m2 / 850.000 TL
  • 2 + 1: 202 m2 / 1.350.000 TL
  • 3 + 1: 110 / 1.650.000 TL

Detaylı bilgi almak için arayınız: 0532 542 88 15

Exit mobile version