Kategoriler
Proje Haberleri

Özyurtlar Meydan Ardıçlı 2. etap teslimleri başlıyor

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığı tarafından İstanbul, Esenyurt İlçesi’nde hayata geçirilen Özyurtlar Meydan Ardıçlı projesinin 2. etabında çalışamalar sona erdi. Projenin bu etabında toplam 282 adet konut yer almaktadır. Özyurtlar Meydan Ardıçlı 2. etap projesi toplam 545 milyon TL’lik yatırım değerine sahiptir.

Esenyurt konut projesi 67 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesinde 27 blokta toplam 1.681 adet daireye yer verilmektedir. Projenin 2. etabında ise toplam 282 adet konut yer almaktadır. Ayrıca projede dairelerin dışında 125 adet ticari ünite yer almaktadır. Bu etapta 2+1, 3.5+1 ve 4.5+1 tip daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri ise 100 metrekare ile 224 metrekare arasında değişmektedir. İstanbul konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları ise 800 bin TL’den başlıyor.

3 etaptan meydana gelen proje Doğan Araslı Bulvarı üzerinde inşa ediliyor. Projeden daire satın almak isteyenler için vadeli ödeme seçenekleri yer almaktadır. Projenin 3. ve son etabında inşaat
çalışmalarının yüzde 70’i bitmiş durumdadır. 3. etapta 1+1 ve 1+0 tip daire seçenekleri yer almaktadır.

Yabancı yatırımcıların radarında

Özyurtlar Meydan Ardıçlı 2. etap için teslimler başlamadan önce yerli ve yabancı yatırımcılardan talep toplanmaya başlanmıştı. Ve bu aşamada 2. etapta bulunan 70 konutluk bir konut bloğu Çinli bir yatırımcıya satıldı. Teslimler başlamadan projenin yüzde 70’inin satışı gerçekleştirilmiştir.

İstanbul, Esenyurt’ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3.5+1 ve 4.5+1 olmak üzere beş farklı daire seçeneğine yer verilmektedir. Ayrıca proje yer alan konutların metrekare birim fiyatları ise 6 bin TL ile 7 bin 500 bin TL arasında değişmektedir. Dairelerin metrekare alanları ise 41 metrekare ile 228 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca projede yer alan ticari ünitelerin alanları ise 35 metrekare ile 1.122 metrekare arasında değişmektedir.

27 adet konut bloğundan meydana gelen Özyurtlar Meydan Ardıçlı projesinde her blok farklı maçlara hitap edecek şekilde tasarlandı. Projede yer alan F bloklar prestij kitlesine, A ve D bloklar genç kitleye, B ve C bloklar ise ailelere hitap edecek şekilde tasarlanmıştır. Konut blokları 6 ve 7 katlı olacak şekilde projelendirilmiştir.

Özyurtlar Meydan Ardıçlı 2. etap teslimleri başlıyor

Projenin 200 konutluk 2. etap daire teslimleri başlıyor. İstanbul konut projesi 24 saat canlı ve yaşayan bir proje olarak dikkat çekmektedir. Sokak şarkıcılarının ve diğer sanatçıların eserlerini icra edebileceği alanlar proje içerisinde yer almaktadır. Ayrıca proje içerisinde dünyaca ünlü markaları barındıran alışveriş alanları yer almaktadır. Bunların dışında cafe ve restoranlar,  su ve ışık oyunları ile 24 saat yaşayacak bir projedir.

12 bin metrekare büyüklüğe sahip yeşil alanın yer aldığı projede ayrıca yer altı otoparkları bulunmaktadır. Hemen yakınında metro istasyonu, etrafında ise üniversite, hastane ve okullar yer almaktadır.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…