Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Palladium Cadde Küçükyalı yeni ödeme modeliyle satışta

Nidapark Küçükyalı projesi içerisinde yer alan Palladium Cadde Küçükyalı isimli dükkanları satışa çıkarıldı. Tahincioğlu imzasını taşıyan projede konut etabının satışları geçtiğimiz ekim ayında başlatılmıştır. Sektör içine yeni bir soluk kazandırması beklenen firma, Nidapark Küçükyalı projesinde cadde uygulamasına koyuldu. Emlak Konut GYO güvencesini arkasına alan alıcılar, iş dünyasına adım atmak için mağaza satışlarını bekledi. Gün içinde verilen son bilgilendirmede ise beklenen mağaza satışlarının başlatıldığı duyuruldu. “Akıllı Yatırım ve Ödeme Modeli” sisteminin geçerli olması beklenen dükkanlara kredi ödemeden sahip olunabilecek. Tüm imkanların yalnızca bununla sınırlandırılmadığının altını çizen Tahincioğlu, kişilere vade farksız, dosya masrafsız ve hayat sigortasız bir ödeme yöntemi sunuyor. Kampanya dahilinde satışı sağlanan dükkanlarda ödemeler alıcıların alış tarihinden itibaren 2.yılda başlatılacak.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazaları satışa çıktı

Tahincioğlu imzasının taşındığı projede, Emlak Konut GYO güvencesi sunulmaktadır. Alıcılara geçen ekim ayında konut satışlarının başlatıldığı duyurusuna karşılık, kasım ayında mağaza satışlarının yapılacağı söylenmişti. Nidapark Küçükyalı projesinin en dikkat çekici yönü olan “Palladium Cadde Küçükyalı” kredisiz, vadesiz ve dosya masrafsız satışa çıkarıldı. Ödeme yöntemini genişleten firmadan alıcılara özel olarak ödemelerin teslimlerle birlikte 2.yılda başlatılacağı bilgisi verildi. Anadolu Yakası’nın en büyük karma projelerinden biri olmayı başaran projede geliştirilen bu açık hava mağazacılığı, özellikle salgın hastalık döneminde önemini korumaya devam ediyor. Farklı bir ödeme konseptinin yaratıldığı projede Tahincioğlu ayrıcalığı alıcılara “Akıllı Yatırım ve Ödeme Modeli” üzerinden hissettirilecek.

Palladium Cadde Küçükyalı yüzde 0,79 faiz oranı fırsatı

Yaratılan yeni ödeme modelinde 60 ay 0 faiz veya banka kredisiz uygulama öne çıkıyor. Dosya masrafının alınmadığı ödemelerde, vade farkı ve hayat sigortası olmayacak. 120 ay 0,79 vade farkının uygulanacağı sistemde ticari üniteler için ödeme tarihlerinin teslimlerle birlikte başlamasına karar verildi. Nidapark Küçükyalı projesinin yeni satışa sunulan Büyükada etaplarının hemen yanı başında yer alan Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 350 metre uzunluğa sahip olduğu belirtiliyor. 2019 yılının son verilerinde bölge üzerinde yer alan E5’te aktif yol kullanıcısı haftada yaklaşık olarak 1 milyonu bulmaktadır.

Kınalı etabında teslim süreci tamamlandı

Nidapark Küçükyalı projesinin etaplar halinde hayata geçirildiğini duyuran Tahincioğlu, etap isimlerini Kınalı, Burgaz, Heybeli, Sedef, Mahalle ve Büyükada olarak duyurdu. Satışı sağlanan Kınalı etabının teslim sürecini tamamladıklarını açıklayan Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, projede geliştirilen “Palladium Cadde Küçükyalı” hakkında yeni detayları aktardı. Projede caddenin sağlıklı alışveriş konsepti adına planlandığını belirten Tahincioğlu, birçok ünlü markayla çalışacaklarının haberini veriyor. Türk ve Dünya mutfağını aynı cadde üzerinde birleştirme hedeflerine karşılık, günün yorgunluğu 350 metre uzunluğuna erişen cadde mekânları üzerinde atılabilecek. Çocuklar için oluşturulan yeni eğlence alanları hem dışarı çıkma hem de alışveriş ihtiyacı için birebir. Ticari ünitelere fazlaca ilginin oluştuğu konusunda güvenli duruşunu koruyan başkan, satış tarihini öne çekme gereksinimi duyduklarından söz etti. 1.fazının satışa çıkma kararını veren firma, özellikle cadde mağazacılığını başarıyla önümüze koymaya devam edecek.

Hedefte 1,5 milyar TL var

Yeni finans modeli oluşturarak müşteri beklentilerine cevap verme arzusu taşıdıkları konusuna açıklık getiren Tahincioğlu, “Akıllı Yatırım ve Ödeme Modeli’ni geliştirdik” dedi. Finans kapsamında bulunan yeni çözüm yöntemi yalnızca daire ve ofis için değil, dükkân gibi ticari ünitelerin satışında da rol model olacak. Kişiler banka kredisine başvurmadan sahibi olacağı mağazalar için ekstra bir ücret ödemek zorunda kalmamaktadır. Vade farkı, dosya masrafı ve hayat sigortası gibi kişilerin sırtına yük olan masraflar bu projede geri kalıyor. Ödemelerin teslim tarihleriyle başlayacağının altını çizen Tahincioğlu, özellikle bu ödemelerin 2.yıldan itibaren başlatılacağını söyledi. 120 ay, 0,79 vade farkının uygulandığı avantajlı satışların yıl sonuna kadar süreceği konusunda kişilere bilgi veren başkan, yıl sonu hedeflerinin 1,5 milyar olduğunu belirtiyor.

Yaşam başladı!

1 Eylül tarihinden itibaren dairelerine yerleşmeye çalışan yeni ev sahipleri projede yaşamı başlattı. Diğer etapların önümüzdeki dönemlerde teslim edilmesinin ardından bölgede yaşam başlayacak. Anadolu Yakası’nın en büyük karma projelerinden birisi olmaya aday olan proje, 14 blokta 4 ofis kulesi ve 1+1 daireden 5+1 daireye varan seçeneklerle meydana geldi. Daire tiplerinin çokluğuna karşı yaşam alanının konumu oturum sağlayanlar açısından fırsatlar yaratıyor. Nidapark Küçükyalı, okul, meydan, hizmet ve park alanlarından oluşturuldu. Sosyal donatılar açısından çeşitliliği üst sınırlara dayandıran proje, yürüyüş ve bisiklet yolları, yüzme havuzu, fitness salonu, spor sahası ve kafeteryası ile çok konuşuluyor.

Projeye dair detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.