Kategoriler
Proje Haberleri

Palm Marin hemen teslim

İstanbul ilinin Beylikdüzü ilçesinde Palm Marin projesi hayata geçirildi. Söz konusu olan proje Mutlu Global Proje Geliştirme A.Ş. imzası ile yaşama kazandırıldı. Modern mimarisi ve konforlu yaşam alanları ile dikkat çeken projenin çalışmaları tamamlanmış durumda. Bahsi geçen proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Söz konusu proje hemen teslim durumundaki konutları itibariyle ilgi görüyor. Beklemek istemeyen alıcıların dikkatinden kaçmayan Palm Marin projesi bünyesinde barındırdığı konutları itibariyle zaman sıkıntısı olan alıcılara avantaj sağlıyor. Projede yer alan konutlar dört katlı bloklardan meydana geliyor. Bahsi geçen proje bünyesinde 330 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar dört farklı daire tipinden meydana gelecek şekilde tasarlanmış durumda. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiyor. Palm Marin projesinde bulunan konutlar 2+1’den 5+1’e kadar farklılık gösterecek şekilde planlanmış durumda. Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların büyüklükleri ise 103 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan konutların fiyatları daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Bahsi geçen projedeki 2+1 konutlar 809 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Palm Marin projesinde yer alan 3+1 konutların fiyatları ise 1 milyon 290 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda. Projede yer alan 4+1 konutların fiyatları ise 1 milyon 785 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan konutlardan 5+1 daire tipindekilerin fiyatları ise 2 milyon 153 bin TL’den başlayacak şekilde ücretlendirildi.

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların çalışmalarının 2020 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor. Ardından da bahsi geçen konutların alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0549 827 46 69