Kategoriler
Proje Haberleri

Palm Villas Düzce lansman fiyatlarıyla satışta

Palm Villas Düzce projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Düzce’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Sami Altun & Şea Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Proje, 8.662 metrekarelik arazi üzerine inşa edilmektedir. İçerisinde 8 adet müstakil tapulu tekil, 18 adet site içi ikiz ve 1 adet tekil villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, 8.662 metrekarelik arazi üzerine inşa edilmektedir. İçerisinde 8 adet müstakil tapulu tekil, 18 adet site içi ikiz ve 1 adet tekil villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 198 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 166 metrekare olmaktadır. Projede bulunan 8 adet tekil villada bölgede tek olan müstakil tapulu satış gerçekleştirilmektedir. 387 metrekarelik arazi üzerinde kuruludur. Tadilat ve çevre düzenleme hakları mülk sahibine aittir. Ayrıca havuz opsiyonu mevcuttur. Site içi ikiz villalar 333 metrekarelik arazi üzerinde kuruludur. Ayrıca 181 metrekarelik geniş bahçe ve yeşil alanlarla donatılmıştır. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca 3 adet banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır.

Palm Villas Düzce konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Düzce’nin Merkez İlçesi Şıralık Mahallesi’nde bulunmaktadır.
Palm Villas Düzce projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 198 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.250.000 TL ile 1.780.000 TL arasında değişmektedir. Yüzde 50 peşinat ile 0 faizli, banka ve kefilsiz 50 ay boyunca şirket bünyesinde taksit imkanı sunulmaktadır. Bunun yanı sıra kişiye özel esnek ödeme seçenekleri de bulunmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (535) 961 08 09 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version