Kategoriler
Proje Haberleri

Pamuk Class Nazilli konutları Zafer Mahallesi’nde satışa çıktı

Pamuk Class Nazilli projesinin depreme dayanıklı daire seçemekleri satışta! Bu konut projesi, Pamuk İnşaat güvencesiyle yükselen 3 + 1 dairelerden oluşur. Bu daireler TS 500 yönetmeliğine uygun olarak yükseltilmiştir. TS 500 yönetmeliği ise Şubat 2000 tarihinde yayımlanan, betonarme yapılarda bulunması gereken yapı standartlarını belirleyen bir yönetmeliktir. Bununla birlikte dairelerin radye jeneral temel üzerinde yükselmesi çok önemlidir.

Özellikle konvansiyonel betonarme tekniği uygulanarak yükseltilen blokların dış ve iç cephe özellikleri de gelişmiş durumdadır. Dış duvarlar bims bloklar ile, iç duvarlar tuğla malzeme ile örülmüştür. Dolayısıyla Pamuk Class konutlarının ses yalıtımı mevcuttur. Bina temeli ise su yalıtımlı olarak atılmıştır. Ayrıca site imkanları arasında antibakteriyel yüzme havuzu, kapalı spor salonu, basketbol sahası ve çocuk parkı bulunur. Bununla birlikte bloklarda bulunan çift asansörden her biri onar kişiliktir.

Projenin hayata geçtiği arsa nerededir?

Bu proje, Aydın’ın Nazilli ilçesindeki Zafer Mahallesi’nde hayata geçmiştir. Şehitler Bulvarı’nın yanında yer alan 61. Sokak ise konutların yükseldiği sokak olmaktadır. Özel Yunuslar Anaokulu, Zafer İlkokulu, Zafer Ortaokulu ve Özel Sınav Koleji Ortaokulu bu dairelere çok yakındır. Bununla birlikte Nazilli Ağız – Diş Hastanesi’ne ve çok sayıda otobüs durağına ulaşım da kolaydır. Nazilli’nin tam merkezinde yükselen bu daireler oldukça güzel bir konuma sahip görünmektedir.

Pamuk Class Nazilli satılık daire fiyatları ne kadardır?

Pamuk Class Nazilli satılık daire seçenekleri 650.000 TL’den başlayan fiyatlara sahiptir. Satışa çıkmış olan dairelerin tümü konut kredisine uygun olmaktadır. Ayrıca dairelerin brüt büyüklüğü 200 metrekare, net büyüklüğü 145 metrekaredir.

Pamuk İnşaat firması ile irtibat kurmak için şu numaralara ulaşmak mümkündür:

  • 0256 315 96 13
  • 0506 966 99 26

Güncel konut projelerini incelemek için tıklayınız