Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Panorama Evleri Antalya’da yüzde 18 indirim

Ulu İnşaat tarafından Antalya İli, Kepez İlçesi, Çankaya Mahallesi’nde hayata geçirilen Panorama Evleri Antalya projesinde satışlar tüm hızıyla devam ederken kalan son daireler için yeni bir ödeme planı hazırlandı.

Antalya, Masadağı’nda yer alan 14 bin 149 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen projede daireler hemen teslim edilmeye hazır durumda alıcısını bekliyor. İki etaptan meydana gelen oluşan projede 10 blokta toplam 152 adet konuta yer veriliyor.

Panorama Evleri Antalya projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesinde 134 metrekare ile 191 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki daireler bulunuyor. Projede 2+1 konutların alanları brüt 135 metrekare olarak tasarlandı.  3+1 konutların büyüklükleri brüt 166 metrekare olarak tasarlandı.  4+1 dairlerin büyüklükleri 166 metrekare olarak projelendirildi. Projede yer alan dubleks dairelerin büyüklükleri ise 310 metrekare olarak tasarlandı.

Projede ödeme seçenekleri neler?

Yüzde 18 İndirim fırsatı sunulan projede kamu bankalarının konut kredisi faiz oranları üzerinde yaptığı düşüş yönündeki değişiklik sonucu yüzde 0.98 faiz oranı ile kredi kullanma imkanı bulunuyor. Sınırlı sayıda yer alan daireler için yüzde 0.98’den başlayan kredi oranları ve indirim fırsatları devam ediyor. Proje 2019 yılı Haziran ayı içerisinde oturuma hazır hale getirdi. Konut projesinde kalan son dairelerin satışları uygun vade ve faiz oranları ile satılmaya devam ediyor.

Panorama Evleri Antalya projesinde yıllık döviz cinsinden yüzde 7 kira garanti ve en fazla 14 senede yatırımı amorti etme garantisi sunuluyor. Deposu, zemin katı ve asma katlı bulunan ticari alanlarda da kira garantisi veriliyor. Ticari ünitelerden satın alan yatırımcının en az 5 yıl en fazla 14 yıl kiracısı da hazır oluyor.

Projede açık yüzme havuzu, fitness salonu, çocuk oyun alanı, sauna, açık otopark, kapalı otopark, güvenlik, hobi bahçeleri, barbekü alanları, kamelyalar, kreş gibi sosyal alanlar yer alıyor. Projede 1 yıl teknik destek imkanı sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Daire teslimlerinin hemen yapıldığı Panorama Evleri Antalya projesi Çankaya Mahallesi, Cem Karaca Caddesi, 6375. sokak, 07080 Kepez / Antalya posta adresinde yer alıyor.

Tel: 0242 332 71 71