Kategoriler
Kampanyalar

Panorama Evleri projesinde indirim kampanyası

Panorama Evleri projesi, şehir merkezinden 260 metre yüksekte bulunan Masadağı adıyla bilinen Çankaya Mahallesi’nde bulunuyor. Ulu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje, iki etaptan oluşuyor.

Sınırlı sayıdaki daire ve ticari alanların satın alımında yüzde 18 indirim uygulanırken 10 bloktan oluşan projede toplam 152 daire bulunuyor. Yüzde 0,98 faiz oranlı kredi ile ödeme seçeneğinin de bulunduğu yapılar, 14 bin 149 metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde bulunuyor. Otogara ve havalimanına yakın bir konumda bulunan projedeki konutların teslimi hemen yapılıyor.

Akıllı ev otomasyonuyla donatılan projenin konumu, şehir ve dağ manzarasının yanı sıra temiz havasıyla da dikkat çekiyor.

Sitedeki hangi sosyal donatılar sunuluyor?

Kapalı otoparkı ve açık otoparkı da bulunan Panorama Evleri projesinde, 512 metrekare genişliğinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, kreş, spor salonu, barbekü alanı, ticari alanlar, kafeterya,10 bin metrekare genişliğindeki yeşil peyzaj alanı ve sauna yer alıyor.

Güvenlik hizmetlerinin aralıksız olarak çalıştığı projedeki site, engelli ve çocuk araçlarına uygun bir şekilde tasarlanmış durumda.

Projedeki konut seçenekleri nelerdir?

Şehir merkezine yakın bir mesafede yükselen Panorama Evleri projesindeki daireler akıllı ev sistemiyle donatılmış vaziyette.

İçerisinde ebeveyn banyosunun da bulunduğu indirim kampanyalı 2+1 tipindeki daireler 135 metrekare genişliğinde, 3+1 ve 4+1 tiplerindeki daireler 166 metrekare genişliğinde, dubleks daireler ise 310 metrekare genişliğinde alıcısına kavuşuyor. Projedeki dairelerde ankastre beyaz eşya hazır olarak bulunuyor.

Panorama Evleri projesindeki dairelerinin fiyat listesi nedir?

Panorama Evleri projesindeki 2+1 tipindeki daireler 530.000 liradan, 3+1 tipindeki daireler 597.000 liradan, 4+1 tipindeki daireler ise 999.000 liradan başlıyor.

Dairelerin ve dükkânların liste fiyatı üzerinden yüzde 18 indirim yapılırken indirimli konut sayısının kısıtlı miktarda olduğu belirtiliyor.

Projedeki alımlarda ödeme seçeneği nedir?

Ulu İnşaat’ın hayata geçirdiği projedeki satın alımlarda kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Liste fiyatı üzerinden indirime gidilen konutlar, yüzden 0,98’den başlayan kredi oranları ile satışa sunuluyor.

Proje nerede yer alıyor?

Çanyaka Mahallesi, Cem Karaca Caddesi, 6375 Sokak, Kepez / Antalya açık adresi üzerinde bulunan projenin detaylarına aşağıdaki telefon numarasını tuşlayarak ulaşabilirsiniz:

+90 242 332 71 71