Kategoriler
Emlak Konut Haberleri Manşet Proje Haberleri

Panorama Evleri yüzde 0,98 faiz oranıyla satışta

İki etaplı 10 bloktan oluşan Panorama Evleri projesi, 14 bin 149 metrekare genişliğindeki arsa alanının üzerinde yükseliyor.

Kepez’de yer alan proje 152 daireden oluşurken projedeki satın alımlarda indirim ve yüzde 0,98 faiz oranıyla taksitlendirme yapılıyor.

Ulu İnşaat’ın Masadağı’nda yaşama geçirdiği projede ticari alanlar da yer alırken konutların teslimi hemen yapılıyor. Projedeki dairelerin çoğu satılmış durumdayken daireler 530 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Projedeki sitenin özellikleri

Antalya’nın Kepez ilçesinde konumlandırılan projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kreş, kafeterya, ticari alanlar ve kamelyalar yer alırken kameralı ve canlı güvenlik hizmetleri aralıksız çalışıyor.

Dağ, deniz ve şehir manzaralarının eşlik ettiği Panorama Evleri projesinde açık ve kapalı otopark bulunurken 10 bin metrekare genişliğinde hobi bahçesi de projede yerini alıyor.

Sitedeki konutların özellikleri

Panoroma Evleri‘ndeki konutların içerisinde ankastre beyaz eşya, ebeveyn banyosu ve giyinme odası hazır olarak bulunurken projedeki 2+1 tipindeki daireler net 115 metrekare, 3+1 tipindeki daireler net 146 metrekare, 4+1 tipindeki daireler ise net 169 metrekare genişliğinde satışa sunuluyor.

Konut alımlarındaki ödeme seçenekleri

Firma, sınırlı sayıdaki konutların alımında yüzde 10 indirim ve yüzde 0,98 seviyesinden başlayan faiz oranlarıyla 120 ay vade imkânı tanıyor.

Projedeki dairelerin fiyat listesi

Çankaya Mahallesi’nde yer alan projedeki 2+1 tipindeki daireler 530.000 TL’den, 3+1 tipindeki daireler 597.000 TL’den, 4+1 tipindeki daireler ise 999.000 TL’den başlıyor.

Panorama Evleri nerede bulunuyor?

Antalya’nın gözde ilçelerinden Muratpaşa’nın komşusu olan Kepez’de yükselen Panorama Evleri; Konyaaltı Plajı’na 10 dakika, Antalya Havalimanı’na 13 dakika, otogara 5 dakika, Dünya Göz Hastanesi’ne 3 dakika ve Akdeniz Üniversitesine 8 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Proje; Çankaya Mahallesi, Cem Karaca Caddesi, 6375. Sokak, 07080 – Kepez / Antalya açık adresinde bulunurken aşağıdaki telefon numarasından projedeki yetkili bir kişiye ulaşabilirsiniz:

+90 242 332 71 71

Turizm cenneti olan Akdeniz Bölgesi’nin gözde illerinden Antalya’nın merkezinde bulunan Kepez; Manavgat, Side, Konyaaltı gibi doğal güzelliklere sahip ilçelerine yakın mesafelerde bulunuyor.