Kategoriler
Proje Haberleri

Panorama Kayapa satışları devam ediyor

Panorama Kayapa projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Bursa Nilüfer’de bulunan proje Paris İnşaat ve İzler Yapı İnşaat firması ortaklığında hayata geçirilmektedir. Proje 2 blok ve 6 kattan oluşmaktadır. Ayrıca 3 artı 1 ve 5 artı 2 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu proje 2 blok ve 6 kattan oluşmaktadır. Ayrıca 3 artı 1 ve 5 artı 2 dubleks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 174 metrekaredir. 5 artı 2 dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 340 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 güvenlik kontrolü ve kamera sistemi bulunmaktadır. Sitenin çevresi duvar, çit ve peyzajla çevrilidir. Ayrıca şifreli blok giriş kapıları bulunmaktadır. Son teknoloji ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca su yalıtımlı çatı mevcuttur. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı bulunmaktadır. Ayrıca çocuk yüzme havuzu ve Fitness salonu bulunmaktadır. Banyo, hol ve yatak odasında spot aydınlatma kullanılmıştır. Salonlarda ve yatak odalarında derzli laminant parke uygulanmaktadır. Bunun yanı sıra özel kaplamalı kapı ve dolaplar mevcuttur. Portmanto dolabı, ebeveyn odası gardıropları ve özel banyo dolapları bulunmaktadır. Ayrıca ankastre mutfak, fırın, ocak ve davlumbaz gibi birçok özellik yer almaktadır. Uydu, Digitürk, görüntülü interkom ve fiber internet gibi sistemler mevcuttur. 

Panorama Kayapa konumu ve fiyatları hakkında

Panorama Kayapa projesi, Bursa’nın Nilüfer İlçesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde bulunmaktadır. Konutlar şehrin gürültüsünden uzak Uludağ ve Bursa manzaralıdır. 

Projede bulunan, brüt 174 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 920.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 340 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı ise 1.675.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 242 42 70 veya 0 (543) 443 24 43 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version