Kategoriler
Proje Haberleri

Panorama Loft Denizli’de yüzde 10 indirim

Denizli ilinin Merkez bölgesinde Panorama Loft Denizli projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Güncüoğlu İnşaat imzası ile inşa edildi.

Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje, beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çekiyor. İki bloktan meydana gelen proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Projede yer alan konut blokları dörder katlı olacak şekilde tasarlanmış durumda. Proje, bünyesinde 28 konut barındıracak şekilde inşa edilmiş durumda.

Satılık olarak projede yirmi yedi adet konut yer alıyor. Aile yaşamına uygun bir şekilde inşa edilmiş olan proje zaman sıkıntısı olan alıcılara da hitap ediyor.

Projede yer alan konutlar nerede?

Merkezi konumu ile dikkatleri üzerine çeken Panorama Loft Denizli projesi 1200 Evler Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede bulunan konutlar tek bir konut tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutlar aynı şekilde tek bir plandan oluştuğu için büyüklükleri de tek bir şekilde tasarlandı. Panorama Loft Denizli projesinde yer alan 4+1 daire tipindeki konutlar alıcıların ilgisini çekiyor. Projede bulunan 4+1 daire tipindeki konutların büyüklükleri ise 160 metrekare olarak tasarlandı.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Projede yer alan konutlar daire büyüklüğü ve konut tipinde olduğu gibi tek bir fiyat seçeneğinden başlıyor. Panorama Loft Denizli projesinde bulunan 4+1 daire tipindeki 160 metrekare büyüklüğe sahip konutların fiyatları 650 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda.

Kampanyalı bir ödeme planı sunan projede, alıcıların yapacağı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor.

Panorama Loft Denizli projesinde yer alan konutların tümü inşa edilmiş durumda. Bu sebeple çalışmaları tamamlanmış olan projede bulunan konutların hepsi teslim edilme durumunda. Hemen teslim seçeneğinde olan proje dikkatleri üzerine çekiyor.

Konutlar ile ilgili bilgi almak isterseniz telefon: 0 544 242 17 60