Kategoriler
Proje Haberleri

Panorama Pendik fiyat

İstanbul ilinin Pendik ilçesinde Panorama Pendik projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Osmanlı Yapı İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor. Söz konusu olan proje aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Bahsi geçen projedeki bloklar dokuz katlı olacak şekilde tasarlanmış durumda. Panorama Pendik projesi bünyesinde 129 adet konut barındıracak şekilde hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Bahsi geçen projedeki konutlar Dumlupınar Mahallesi’nde yer alıyor. Panorama Pendik projesinde yer alan konutlar konumu itibariyle de ilgi görüyor. Söz konusu olan konutlar Aytemiz Sokak No:2’de yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Panorama Pendik projesinde yer alan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak hayata geçiriliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise 65 metrekare ile 140 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Bahsi geçen 1+1 konutlar 230 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Panorama Pendik projesinde bulunan 2+1 daire tipindeki konutların fiyatları ise 420 bin TL’den başlıyor. Söz konusu olan projedeki 3+1 dairelerin fiyatları da 600 bin TL’den başlıyor.

Bahsi geçen konutların 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.