Kategoriler
Proje Haberleri

Panorama Residence Kuşadası satılık daire fiyatları belli oldu

Panorama Residence Kuşadası konutları, Özsubaşı Mimarlık – İnşaat şirketinin yeni bir projesi ile inşa edilmiştir. Bu konutlar 1 + 1 ve 2 + 1 odalı daire seçeneklerine sahiptir. Bununla birlikte proje kapsamında satılık dükkanlar da bulunmaktadır. 15 daireden ve 2 dükkandan meydana gelen bu projenin pek çok özelliği dikkat çekmektedir. Özellikle dairelerin sağlamlığı kolaylıkla görülebilen bir detaydır. Deprem yönetmeliğine tam uyumlu olarak C 30 sınıfı beton malzeme kullanılarak temel perde sistemi ile inşa edilen bu konutların yalıtımı da iyi düzeydedir. Dolayısıyla temelde ve perde betonlarda mebran ve likit yalıtım yöntemleri uygulanmıştır.

Yüksek tavanlı olan bu dairelerin zeminden ısıtma sistemi mevcuttur. Ayrıca elektrikli panjur sistemi, akıllı ev sistemi ve kombi altyapısı da önemli olmaktadır. Bununla birlikte tüm dairelerin merkezi uydu sistemi bulunur. Lake banyo dolapları ve ıslak zeminlerde kullanılmış olan seramikler ise son derece kaliteli ürünlerdir. Daha pek çok donanıma sahip olan bu dairelerin özel kamera sistemleri de vardır.

Panorama Residence Kuşadası konutları nerede yükselmektedir?

Bu proje, Aydın – Kuşadası’nın en yeni konut projelerinden bir tanesidir. Site alanı, Yüksel Yalova Caddesi üzerinde bulunmaktadır. Dolayısıyla bu konutların civarında Özel Şirin Ada Kreş – Gündüz Bakımevi, Kuşadası İlkokulu ve Kuşadası Makbule Hasan Uçar Anadolu Lisesi mevcuttur. Bunlarla birlikte Özel Adagöz Tıp Merkezi de kısa mesafede bulunan yerler arasındadır.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Panorama Residence Kuşadası satılık daire fiyatları birbirinden farklıdır. Genel olarak daire büyüklüklerine göre değişen fiyatlar şöyle gösterilebilmektedir:

(Brüt – Net metrekare)

  • 1 + 1 Odalı daireler, 70 – 62 metrekare: 675.000 TL
  • 2 + 1 Odalı daireler, 95 – 85 metrekare: 1.150.000 TL

Ayrıca satılık ticari ünite fiyatları ise şunlardır:

  • ATM Binası: 295.000 TL
  • Dükkan, 150 metrekare: 2.150.000 TL