Kategoriler
Proje Haberleri

Panorama Rezidans konutları Yozgat’ta satışta

Panorama Rezidans projesi, Yozgat’ın Sorgun ilçesinde hayata geçirilmiştir. Bununla birlikte, birbirinden farklı şehirlerde kendisi ile aynı adı taşıyan pek çok konut projesi mevcuttur. Örneğin Kayseri, Konya, Karaman, Gaziantep ve Kahramanmaraş’ta bulunan aynı adlı projeler, bu proje ile karıştırılmamalıdır.

3295 m2 büyüklüğündeki bir arazide yer alan konutların daire seçenekleri 4 + 1 ve 3 + 1’dir. Bunların sayısı ise, sırasıyla 40 ve 20 adettir. Ayrıca 2 adet ticari dükkan da proje alanına dahildir. Peyzaj alanının büyüklüğü 951 m2 olan proje, brüt 150 m2 ve 180 m2 büyüklüklerindeki bu daireler sayesinde değer kazanmaktadır.

Ebeveyn banyosuna sahip olan dairelerde 7 / 24 sıcak su imkanı ile birlikte ebeveyn banyosu da vardır. Çamaşır makinesi nişi ile birlikte, kiler amaçlı özel bir alana sahip olan dairelerin mutfak dolapları 1. sınıf kalitededir. Ayrıca yetişkinlerin spor yapabileceği fitness salonu ile birlikte, çocukların rahatça oyun oynayabileceği kapalı ve açık alanlar da vardır.  Isıtma türü ise merkezidir. Bununla birlikte dairelerin dış cephesi yalıtımlı olduğundan, 4 mevsim enerji tasarrufu sağlamak mümkündür. Depreme riskine karşın oldukça dayanıklı inşa edilen Panorama Rezidans konutları, betonarme yapı örneklerindendir.

Dairelerin güvenliği hem kamera hem de özel personel aracılığıyla sağlanır. Yabancı araçların girişine kapalı olan güvenli bir bahçenin mevcut olması dışında, daire kapıları oldukça sağlamdır. Bahçe içerisine girebilmek için ise bariyer kontrolünden geçmek gerekir. Bu detayların tamamı, daire sakinlerinin konforu için önemlidir.

Panorama Rezidans satılık daire fiyatları ne kadardır?

Panorama Rezidans satılık daire fiyatları, genel olarak dairelerdeki oda sayılarına göre değişmektedir. 4 + 1 odalı dairelerin fiyatı 575.000 TL’den başlamaktadır. Ayrıca 3 + 1 odalı daireler 425.000 TL’den başlayan bir fiyata sahiptir. Ayrıca krediye uygun olmayan bu konutların takas ile alınması mümkündür. Konu hakkında daha detaylı bilgi almak için ise bazı numaralar mevcuttur. Bunun için, 0 (354) 415 37 83 veya (530) 878 95 91 numaralarına ulaşmak gerekir.

Diğer projeleri incelemek için tıklayınız.

Exit mobile version