Kategoriler
Proje Haberleri

Panorama West Residence hemen teslim

Ze-daş İnşaat imzası ile Panorama West Residence projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Kahramanmaraş ilinin Onikişubat ilçesinde inşa edilmiş durumda. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje bu açıdan oldukça ilgi çekiyor. Bahsi geçen proje bulunduğu bölgede hemen teslim durumunda olması sebebiyle avantajlı olarak alıcılarını bekliyor.

Projede yer alan konutlar, beklemek istemeyen ve özellikle de zaman sıkıntısı olan alıcıların ilgisini çekiyor. Birbirinden bağımsız konut bloklarından meydana gelen projede modern mimarisi ile konutlar dikkat çekiyor.

Projede yer alan konutlar on üç katlı bloklardan meydana geliyor. Bahsi geçen konut sayısı ise 102 olacak şekilde planlandı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Projede yer alan konutlar Cumhuriyet Mahallesi 14051. sokakta konumlandırılmış durumda. Panorama West Residence projesinde yer alan daireler lokasyonları itibariyle de dikkat çekiyor.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede bulunan konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre aynı şekilde tek bir seçenekte planlanmış durumda. Panorama West Residence projesinde bulunan konutların tümü 5+1 olarak inşa edilmiş durumda. Projede yer alan 5+1 konutların büyüklükleri ise 368 metrekare olarak tasarlandı. Geniş daireleri ile dikkat çeken proje alıcılarına ferah ve konforlu bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları daire tipi ve büyüklüğünde olduğu gibi tek bir seçenekten başlıyor. Panorama West Residence projesinde brüt metrekare konut fiyatları 2 bin 310 TL olarak belirlendi. Buna göre, projede yer alan 5+1 daire tipindeki konutların fiyatları 850 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutlar için yüzme havuzu oyun parkı gibi donatılar mevcut.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0 344 215 49 19