Kategoriler
Proje Haberleri

Panorama Yalı Evleri satışları devam ediyor

Panorama Yalı Evleri projesi, geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. İstanbul Avrupa Yakası,  Bakırköy’de yer alan konut projesi İnpas İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Bakırköy konut projesinde üç farklı tip daire seçeneklerine yer verilmektedir.  Ayrıca bu daire tipleri ise 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu konut projesi 4 katlı olup toplam 8 adet daireden meydana gelmektedir. Site içerisinde 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut tipleri bulunmaktadır. Projede satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekare ile 175 metrekare arasındadır. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekare ile 200 metrekare arasında değişmektedir. 5 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 220 metrekare olacak şekilde tasarlanmıştır. Dairelerde bağımsız ısıtma sistemi bulunmaktadır. Ayrıca araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı yer almaktadır. Bunun yanı sıra proje içerisinde açık yüzme havuzu da bulunmaktadır.

Panorama Yalı Evleri konumu hakkında

Panorama Yalı Evleri projesi, İstanbul’un Bakırköy İlçesi Yeşilköy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Konut projesinde yer alan daireler deniz manzaralıdır. Henüz inşaat aşamasında olan projenin teslimi 2022 yılının ikinci çeyreğinde yapılması planlanmaktadır. Ayrıca bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 215 21 00 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…