Kategoriler
Proje Haberleri

Paradise Palace fiyat listesi

Paradise Palace konutları Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, Suat Yıldız İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2022 yılı Ağustos ayı içerisinde yapılması planlanan konut projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri de yer alıyor. Paradise Palace fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Paradise Palace projesine hayat veren Suat Yıldız İnşaat, teslimlerin 2022 yılı Ağustos ayında başlayacağını duyurdu. Projede yapı denetimi ve zemin etüdünü tamamlayan firma; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uyum sağladı. Asansörün bulunduğu yapılarda, C40 beton ve zemin güçlendirmede fore kazık sistemini barındırmaktadır. Sistemin yapı yüklerini eşit ve dengeli bir şekilde taşımak amacıyla güvenli bir yaşam alanı yarattığı biliniyor.

Paradise Palace daire özellikleri

Suat Yıldız İnşaat firması imzasını taşıyan Paradise Palace projesi Bursa İli, Nilüfer İlçesi, 23 Nisan Mahallesi’ne inşa ediliyor. Projenin 13 ve 15 katlı iki bloktan meydana geldiği bilgisini veren firma, toplam daire sayısını 142 adet ile sınırladı. 11 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde yükselen projede yapılar kendi aralarında A ve B blok olarak birbirinden ayrılmıştır. A blokta 2+1 ve 3+1, B blokta ise 4+1 daire tiplerine yer verildi. Daire boyutları bakımından 2 oda 1 salonlar 118,20 metrekareden başlarken, 3 oda 1 salonlar 175,40 metrekareden yükseliyor. 4 oda 1 salonların bulunduğu B blokta metrekare boyutları daire başına 198,60 metrekare büyüklüğüne sahiptir.

Paradise Palace fiyat listesi

Projede yer alan daire fiyatları dairelerin tipine, büyüklüğüne, bulunduğu kata ve konumuna göre değişiyor.

Konut projesinde yer alan brüt 168 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 50 bin TL’den başlıyor.

Projede yer alan brüt 249 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 370 bin TL’den başlıyor.

Projede sosyal alanlar neler?

Paradise Palace projesi Bursa’nın yeni yaşamları arasına giren Nilüfer ilçesinin 23 Nisan Mahallesi’nde inşa ediliyor. İzmir yoluna cepheli daireler, Metre Gross Market’in sağ üst tarafında yer almaktadır. Sosyal donatı seçeneklerini açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu ve çocuk oyun alanlarıyla başlatan firma; bu seçenekleri sauna ve fitness hizmetine kadar genişletti.

Güvenlik personellerince güvenlik çemberi oluşturulan alan aynı zamanda 7/24 kameralı güvenlik sistemleriyle takip edilmekte. Her daireye özel olarak geliştirilen kapalı otopark alanı, komşularla araç sorunu yaratmıyor. Konut iç özelliklerinde ise ankastre beyaz eşya, ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası ve balkon bulunmaktadır. Merkezi ısıtmadan yarar sağlayan daireler, yerden ısıtma sistemiyle donatıldı.

Paradise Palace ne zaman teslim edilecek?

Bursa konut projesinde daire satışları tüm hızıyla devam ediyor. Projenin teslim tarihi ise firma tarafından 2022 yılı Ağustos ayı olarak belirlenmiş durumda.

Tel: 0224 441 62 25

Exit mobile version