Kategoriler
Proje Haberleri

Pardo Yalıkavak satışları devam ediyor

Pardo Yalıkavak adlı konut projesi Pardo Yapı tarafından Muğla’da hayata geçirilmektedir. 2 + 1 ve 3 + 1 odalı villa seçenekleri, sahip oldukları müstakil bahçeler dolayısıyla dikkat çekmektedir. Firmanın satışa sunduğu villalar, büyüklük ölçülerine göre şunlardır:

  • 2 + 1 Odalı villa seçenekleri

Brüt 115 metrekare – Net 99 metrekare / Brüt 120 metrekre – Net 102 metrekare / Brüt 124 metrekare – Net 107 metrekare

  • 3 + 1 Odalı villa seçenekleri

Brüt 150 metrekare – Net 127 metrekare

Bu konut seçenekleri arasından 2 + 1 odalıların hepsi çift banyoludur. 3 + 1 oda sayısına sahip olan villalarda ise üçer banyo vardır. Bu tek katlı villalar 430 santimetre tavan yüksekliğine sahiptir. Ayrıca mutfaklardaki ankastre setleri Siemens markasına aittir. Akrilik mutfak dolapları, Vitra ve Artema musluk bataryaları, çimston türündeki kuvars mutfak tezgahları ve yalıtımlı duvarlar çok gelişmiştir. Bununla birlikte her bir villanın bahçesinde müstakil havuz mevcuttur. Konut sahiplerinin kullanımındaki müstakil bahçe alanlarının büyüklüğü; daire büyüklüklerine bağlı olarak 250 metrekare ile 415 metrekare arasında değişir. Dolayısıyla Yalıkavak Villaları oldukça konforludur.

Satılık villa fiyatları ne kadardır?

Proje kapsamında satışa çıkan villaların fiyatı yaklaşık olarak 3 milyon Türk Lirası ile 3 milyon 500 bin Türk Lirası civarındadır. Muğla Bodrum satılık villa fiyatları ile kıyaslandığında söz konusu fiyatların ideal düzeyde olduğu görülebilir. Ayrıca projenin tüm satılık villa seçenekleri konut kredisine uygundur.

Pardo Yalıkavak projesi hakkında detaylı bilgi almak için ne yapmak gerekir?

Pardo Yalıkavak satılık konut seçeneklerinin fazla olduğu bir villa projesidir. Dolayısıyla ilgi gösteren pek çok müşteri söz konusudur. Bodrum’un Geriş Mahallesi’nde hayata geçen bu proje hakkında bilgi almak için 0539 309 24 63 numarasını aramak yeterlidir. Ayrıca Pardo Yapı’ya ulaşmak için 0252 386 38 65 numarası da kullanılabilir.

Güncel konut projelerinden haberdar olmak için TIKLA

Exit mobile version