Kategoriler
Proje Haberleri

Paris İnşaat Premium Hasanağa Aralık’ta Teslim

Bursa Hasanağa konut projesi Paris İnşaat güvencesi ile hayata geçirilmektedir. Konut projesi Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Hasanağa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projenin inşasına Ocak 2021’de başlanmış olunup, Aralık 2021’de tesliminin gerçekleşeceği planlanmaktadır. Paris İnşaat Premium Hasanağa konut projesinde daire satışları devam etmektedir. Konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Hasanağa Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesi iki adet konut bloğundan meydana gelmektedir. İki adet konut bloğunda ise toplam 48 adet daire yer almaktadır. Üstelik projenin %60’lık bir kısmı yeşil alanlardan meydana gelmektedir. Aynı zamanda fitness salonu, 7/24 güvenlik altyapısı gibi imkanlar da sunmaktadır.

Konut projesi kapsamındaki daire içlerinde dresuar, portmanto, ebeveyn odası gardıropları, ankastre set gibi olanaklar yer almaktadır. Aynı zamanda güvenlik kontrollü site içi, kamera sistemi, şifreli giriş kapıları gibi güvenlik önlemleri ile de son derece güvenli bir yaşam sunulmaktadır.

6 katlı bloklardan oluşan Paris İnşaat Premium Hasanağa konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklüğü ise brüt 160, net ise 135 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Paris İnşaat Premium Hasanağa Daire Fiyatları Ne Kadar?

Bursa konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Aynı zamanda konut fiyatları bulunduğu cepheye ve kata göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 700 bin TL ile 770 bin TL arasında değişmektedir.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Proje Bursa’nın şehir merkezinden uzakta, sakin bir yerde yükselmektedir. Aynı zamanda Bursa konut projesi Hasanağa Mahallesi, Nilüfer/Bursa adresinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0224 242 42 70 ve 0543 443 24 43 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…