Kategoriler
Proje Haberleri

Paristanbul Evleri 2 satışları başladı

Paristanbul Evleri 2 projesi modern yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ballıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve toplam 32 adet daire bulunmaktadır. Her katta 4 adet daire yer almaktadır. Daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 blok ve toplam 32 adet daire bulunmaktadır. Her katta 4 adet daire yer almaktadır. Daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Binanın zemin katında 1 artı 1 ve 2 artı 1 daireler bulunmaktadır. 2, 3 ve 4. katlarda 3 artı 1 daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 115 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 100 metrekare olmaktadır. Sitede her bloğun altında kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca otoparkta her daire için numaralandırılmış ardiye depo bulunmaktadır. Konutlarda ısıtma sistemi olarak kat kaloriferi kullanılmaktadır. Ayrıca ferah yapıda balkonlar yer almaktadır. Bunun yanı sıra dairelerde 2 adet banyo bulunmaktadır.

Paristanbul Evleri 2 konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi Rumeli Mahallesi’nde bulunmaktadır. Emirgan caddesi üzerinde inşa edilecektir.
Paristanbul Evleri 2 projesinde topraktan avantajlı satışlar başlamıştır. Brüt 115 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 695.000 TL’den satışa sunulmuştur. Üstelik projede krediye uygun satışlar yapılmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (542) 727 59 59 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…